Віталію Коцуру – 35: університетська родина сердечно вітає ректора з цією знаменною датою

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Віталію Коцуру – 35: університетська родина сердечно вітає ректора з цією знаменною датою

Рівно 35 років тому на світ з’явилась людина, без якої нині складно уявити Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Людина, яка лише нещодавно взяла на себе відповідальність керувати нашим закладом вищої освіти, і за такий короткий термін встигла заслужити повагу і довіру сковородинівців. Людина, яка своїми навичками управління, творчим мисленням, амбіційністю і комунікативністю гуртує колег, заряджає позитивом і надихає на високі досягнення. Сьогодні, 4 жовтня 2021 року, ювілей святкує доктор історичних наук, кандидат політичних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування, ректор університету Віталій Коцур.

Дорогий Віталіє Вікторовичу!

35 років – це вік, який вже багатий життєвим досвідом та досягнутими цілями. Усе навколо кипить від справ, обов’язків і пригод, а ювілей знаменує початок ще цікавішого відрізку життя. Пора, коли багато вже було зроблено, чимало цілей досягнуто, але попереду ще досить часу, щоб реалізувати все найцікавіше і захоплююче. Вітаємо Вас із цим славним ювілеєм і бажаємо доброго здоров’я, безмежного родинного щастя, миру, злагоди і благополуччя, натхнення та бажання діяти й досягати нових життєвих і професійних висот!

Нехай робота ректора буде для Вас не просто важливою посадою, але і улюбленим заняттям життя, нехай кожен день дарує масу можливостей і перспектив, нехай у Вашому житті буде багато всього цікавого і захоплюючого. Зичимо, щоб Ваша праця ніколи не стала рутинним ремеслом, а завжди супроводжувалася творчим запалом, цікавими людьми і талановитими студентами, успіхи яких будуть зміцнювати віру у Вашу місію. Бажаємо завжди залишатися цілеспрямованою і динамічною людиною, підкорювати нові вершини і ніколи не зупинятися на досягнутому.

Переконані, що і надалі Ваша плідна і конструктивна робота буде служити інтересам держави, вихованню молоді, розвитку та зміцненню досягнень університету. А наш колектив завжди Вас підтримає – можете розраховувати на кожного з нас!

Колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту