Надто рано обірвалося життя сковородинівки Софії Дідик: співчуваємо та пам’ятаємо!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Співчуття > Надто рано обірвалося життя сковородинівки Софії Дідик: співчуваємо та пам’ятаємо!

Надзвичайно прикро повідомляти, що сьогодні сковородинівську родину сколихнула гірка звістка – вчора, 23 вересня 2021 року передчасно покинула світ студентка ІІІ курсу денної форми навчання факультету української та іноземної філології і заочної форми навчання факультету фінансово-економічної та професійної освіти Софія Дідик.

Софія понад рік боролася з хондросаркомою крижової кістки. Колектив Університету Григорія Сковороди в Переяславі, як міг, допомагав студентці морально і фінансово, адже ніхто ні на хвилину не втрачав віри на її одужання. Проте доля буває страшенно несправедливою і жорстокою. Її сміх ще надовго залишиться в пам’яті багатьох її друзів та знайомих і, зокрема, у стінах нашого університету.

Сім’ї Софії необхідна наша моральна підтримка та фінансова допомога. Хоча це і не зарадить їхньому горю, проте поки що це єдине, що ми в силах для них зробити.

Карта ПриватБанку: 4149 4993 4067 0619 – Оксана Петрівна Дідик (мама Софії).

На жаль, важко знайти слова втіхи для рідних і близьких, проте світлі спогади про цю людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, завжди будуть сильнішими за смерть. Вічна і світла пам’ять!

Прощання відбудеться сьогодні, 24 вересня 2021 року в 12:00, біля будинку покійної.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту