Гуртожиток №1 виборов два кубки у традиційному «Нічному футболі» від Студентської ради університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Гуртожиток №1 виборов два кубки у традиційному «Нічному футболі» від Студентської ради університету

«Нічний футбол» – це запальна гра між командами дівчат та між командами хлопців двох сковородинівських гуртожитків, кількарічна неперервна традиція, яку свого часу ініціювала і нині успішно підтримує Студентська рада університету. У вівторок, 14 вересня 2021 року, запеклі футбольні баталії цікавого формату відбулися вчергове, відкривши новий сезон неймовірних університетських атракцій, які матимуть місце протягом цього навчального року.

Кожен з гуртожитків підготувався до нічного заходу вкрай відповідально та відзначився прекрасним та феєричним виходом на поле. Атмосфера на полі була не менш фантастичною й пронизувала чи не до мурашок: кожна з команд була налаштована на перемогу, а сама гра викликала у всіх великий драйв і приємні емоції. Вболівальники кожної нової миті підтримували свою команду оплесками, різноманітними кричалками та, подекуди, димовими шашками. Спонукав їх до того і коментатор обох поєдинків, фахівець Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю Максим Левченко.

Спершу відбувся матч між дівчатами першого і другого гуртожитків – тайми тривали по 15 хвилин. Слід зазначити, що це була справді сильна безкомпромісна боротьба за кубок, яка відзначилася безліччю гольових та ігрових моментів та слушними порадами головного судді обох матчів, декана факультету фізичної культури, спорту і здоров’я, кандидата біологічних наук, доктора історичних наук, професора Віктора Куйбіди. Перемогу отримали дівчата з першого гуртожитку, розгромивши суперниць з рахунком 4:1.

У цьому матчі яскраво проявила себе студентка ІІІ курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Ірина Садовник – із чотирьох забитих командою гуртожитку №1 голів три були саме її «авторства»:

«Хочу коротко сказати про тренування команди, які ми щоденно мали перед грою. Ми з дівчатами чітко розібрали обовязки кожного на полі, вибрали схему гри і відпрацьовували її на кожному тренуванні.  Безпосередньо під час матчу ми показали результат, якого прагнули. Враження про гру однозначно позитивні. Хочу відзначити дівчат які допомогли мені забити стільки голів, і тих дівчат які дуже добре обороняли наші ворота. Загалом наша команда була дуже спрацьована, і ми показали це на полі. Дякую всій команді – перемога за нами!» ділиться враженнями сама Ірина.

Поміж матчами на усіх присутніх чекав неймовірний сюрприз, позаяк дівчата з обидвох гуртожитків об’єдналися у черлідерські команди й підготували танець підтримки для футболістів. Запальні танці направду надали командам куди більшої снаги і віри в нові перемоги.

Надалі відбувся футбольний матч між хлопцями, і він був куди більш запекліший. Енергія футболістів зростала разом з рівнем накалу, який з кожною миттю збільшувався над полем. Рахунок у першому таймі відкрив перший гуртожиток, і протягом чи не всієї гри другий гуртожиток наполегливо хотів змінити ситуацію на полі на свою користь. Врешті, другий кубок так само вирушив у перший гуртожиток, а матч завершився з рахунком 3:1.

Про хід гри та її результативність розповідає студент ІІ курсу факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Сергій Комаров:

«Гра була направду напружена. Спочатку команди боялися відкритися, аби не пропустити м’ячів суперника, але після першого ж голу через те, що команді гуртожитку №2 потрібно було зрівнювати в рахунку вони відкрилися та пропустили ще два голи. Дякую організаторам за формат такого заходу і можливість проявити себе».

Є що сказати й голові студентської ради гуртожитку №2 Анастасії Шум:

«Особисто для мене цей захід масштабний і, якщо відверто, не такий легкий у організації, як я собі напередодні уявляла. Під час підготовки, яка проходила дуже активно, а моментами, навіть, хвилююче, поміж нас, мешканців, відчувався той дух згуртованості і підтримки, на який я тільки мріяла б розраховувати. Як староста, я вдячна, що до цієї довгоочікуваної події долучилися усі охочі мешканці мого гуртожитку. Емоції й досі зашкалюютьне лише в мене, а й і в усіх учасників цього дійства. Не зважаючи на те, що перемога дісталася не нам, ми неймовірно раді що провели цей захід: вийшли, постаралися і віддали частинку душі на кін перемоги. Я вважаю, що перемога це круто, але коли після поразки ви залишаєтесь єдиним цілим, то вищої нагороди від командної роботи просто не може бути».

Не зважаючи на імена переможців, дівчата та хлопці з обидвох команд проявили себе на всі 100%. Коли футбольні баталії лишилися позаду, переможці отримали заслужені запеклою боротьбою кубки. Обидві команди були відзначені грамотами і солодкими презентами від Студентської ради Університету її очільником Вадимом Домарецьким.

Залишається висловити сподівання на те, що у 2022 році ніщо не завадить проведенню «Нічного футболу» і він як завжди подарує усій сковородинівській родині багато драйву та приємних емоцій. А поки дякуємо усім присутнім за те, що їм вдалося розділити між собою це нічне спортивне дійство під таким зоряним вересневим небом – це було воістину фантастично.

Пресслужба Студентської ради Університету

Перейти до вмісту