На базі Університету відбудуться заходи з популяризації Державної прикордонної служби України – запрошуємо усіх бажаючих

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > На базі Університету відбудуться заходи з популяризації Державної прикордонної служби України – запрошуємо усіх бажаючих

У четвер, 16 вересня 2021 року на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі представниками окремого контрольно-перепускного пункту «Київ» Державної прикордонної служби України (ДПСУ), а саме – начальником відділу комплектування підполковником Анатолієм Михайловичем Заречним та заступником начальника відділу з технічної документації Головного експертно-криміналістичного центру ДПСУ майором Наталією Дмитрівною Жигун. У ході зібрання планується проведення профорієнтаційних заходів, спрямованих на популяризацію ДПСУ.

У ході заходу начальник відділу комплектування підполковник Анатолій Заречний розповість про структуру органів ДПСУ, задачі ДПСУ, умови проходження військової служби за контрактом, вимоги до кандидатів на військову службу за контрактом у ДПСУ, наявність вакансій у ДПСУ, соціальні гарантії для військовослужбовців ДПСУ.

У свою чергу, заступник начальника відділу з технічної документації Головного експертно-криміналістичного центру ДПСУ майор Наталія Жигун проведе роботу із студентами з показом спеціальних технічних засобів та розкаже що таке Головний експертно-криміналістичний центр ДПСУ та які дослідження проводяться в ГЕКЦ та як це відбувається. Поза тим ви дізнаєтеся про специфіку роботи і документи, які надають право на перетин державного кордону.

Запрошуємо усіх бажаючих!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту