День відкритих дверей у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського – долучайтеся в ZOOM

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > День відкритих дверей у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського – долучайтеся в ZOOM

Умови карантинних обмежень яскраво довели ефективність днів відкритих дверей в онлайн форматі. Вони дозволяють майбутнім вступникам ретельніше ознайомитися із життям та діяльністю того чи іншого університету великій кількості охочих, які не мають можливості приїжджати до навчального закладу безпосередньо. Таку нагоду ви отримаєте 30 вересня 2021 року о 15:00 коли на кафедрі військової підготовки Національного університету оборони України імені Івана Черняховського відбудеться День відкритих дверей на платформі ZOOM.

Підключитися до конференції в Zoom.

Ідентифікатор конференції: 728 2364 6131

Код доступу: 8YgA1E

Завітайте на День відкритих дверей онлайн та поспілкуйтеся із представниками кафедри військової підготовки – сплануйте власну цьогорічну вступну кампанію!

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту