У середу відбудеться традиційна посвята першокурсників університету: програма подій

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У середу відбудеться традиційна посвята першокурсників університету: програма подій

Певно, не варто піддавати жодним сумнівам те, що найкращою, найочікуванішою та найпам’ятнішою подією, яка спіткає кожне покоління сковородинівців на початку їх навчання в нашому університеті є легендарна, овіяна послідовними веселими традиціями посвята першокурсників у студенти. Її влаштовують новоприбулим старшокурсники і, по суті, це і є отой справжній повноціннний старт студентського життя, у яке нині поринає нова генерація здобувачів нашого закладу. Наприкінці минулого тижня Студентська рада університету анонсувала, коли, де та за якою програмою відбудеться посвята у 2021 році – інформуємо про це усіх, хто загубив анонс у вирі інформаційних потоків.

Повідомляється, що безпосередній чин посвяти відбудеться у прийдешню середу, 15 вересня 2021 року – його було вирішено провести одночасно з не менш традиційним для університету Днем першокурсника. Спершу, у проміжку з 10:00 до 15:00, відбудеться цикл факультетських посвят біля університету. Як і ведеться, тут на першокурсників чекатимуть різнопланові веселі випробування: вшанування пательні на честь Григорія Сковороди, скроплення водою, обсипання борошном, розмальовування фарбами, тощо.

Уже надвечір вікопомний для усіх першокурсників день продовжиться святковою вечіркою у розважальному комплексі «Адреналін». Початок програми анонсують на 19:00.

Організатори підкреслюють, що вони підготували для першокурсників насичену розважальну програму, яка, за їх переконанням, неодмінно сподобається першокурсникам. Та й, врешті, хіба ж потрібні якісь аргументи для того, аби запросити першокурсників на найісторичнішу подію в їх студентському житті?

Пресслужба Студентської ради

 

Перейти до вмісту