«Молодь за здоровий спосіб життя»: запрошуємо на Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Біле озеро 2021»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Молодь за здоровий спосіб життя»: запрошуємо на Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Біле озеро 2021»

Уже вдвадцяте поспіль і втретє на базі Університету Григорія Сковороди в Переяславі 15-17 вересня 2021 року спільно з молоддю університету і нашого міста відбудеться Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль «Біле озеро 2021». Захід проводиться з метою популяризації здорового способу життя й запобігання негативним проявам у молодіжному середовищі, формування у молодого покоління почуття любові до природи і рідного краю, надання можливості самореалізації обдарованій молоді, підняття культурного і духовного рівня молоді.

Учасниками фестивалю вкотре стануть молоді таланти із більшості областей України, прихильники активного, здорового способу життя, небайдужі до природи та мистецтва, до збереження і примноження багатств нашої землі, які намагаються через свою творчість – пісні, дотепні жарти, художні та хореографічні номери, власноруч виготовлені вироби декоративно-ужиткового мистецтва, донести глядачам головну ідею фестивалю: «Молодь за здоровий спосіб життя», «Наркотикам – НІ! Здоров’ю – ТАК!», «Здоровим бути здорово!».

На фестивалі працюватимуть майданчики: соціальний – робота соціальних педагогів з питань попередження вживання наркотичних і психотропних речовин, виховання негативного ставлення до будь-яких шкідливих звичок, пропагування охорони і зміцнення здоров’я молоді; майданчик інформаційно-мистецьких творчих зустрічей; тематичний діалог; майданчик декоративно-ужиткового мистецтва, де відбудеться презентація виробів художнього і декоративно-ужиткового мистецтва, дизайнерського костюму, майстер-класи, а також фестивальний майданчик, який надасть можливість молоді показати свою майстерність і досягнення в літературі, в музиці, у пісенному мистецтві та хореографії. Фестиваль сприятиме піднесенню престижу здорового способу життя, залученню молоді до мистецтва, розвитку дружби між молоддю, що прибуде із різних областей України.

Заходи проводяться безоплатно для творчо обдарованої, але соціально незахищеної молоді, а також безоплатно для відвідувачів. Заходи фестивалю обов’язково відбуватимуться з дотриманням санітарних вимог.

Задля того аби ознайомитися із програмою проведення Всеукраїнського молодіжного мистецького соціально-екологічного фестивалю «Біле озеро 2021» перейдіть Програма заходу.

Сподіваємось, що Всеукраїнський молодіжний мистецький соціально-екологічний фестиваль «Біле озеро 2021», сприятиме популяризації здорового способу життя й запобіганню негативним проявам у молодіжному середовищі, формуванню у молодого покоління почуття любові до природи і рідного краю, культурному і духовному вихованню дітей та молоді.

ОПУБЛІКОВАНО

Пресслужба Університету Григорія Сковороди в Переяславі 

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

Перейти до вмісту