Мінстратегпром оголосив про кампанію стажування молоді, яка не перебуває на посадах державної служби – зголошуйтесь

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Можливості > Мінстратегпром оголосив про кампанію стажування молоді, яка не перебуває на посадах державної служби – зголошуйтесь

Міністерство з питань стратегічних галузей промисловості України запускає кампанію зі стажування в структурних підрозділах свого апарату молоді, яка не перебуває на посадах державної служби. Про можливість повідомляє сайт Мінстратегпрому.

Стажування здійснюється відповідно до наказу від 03 червня 2021 року № 98 «Про затвердження Порядку стажування громадян з числа молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в апараті Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості України», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 червня 2021 року за № 824/36446.

Метою стажування є залучення молодих та вмотивованих спеціалістів до роботи на державній службі, ознайомлення їх зі специфікою діяльності Мінстратегпрому та набуття ними практичного досвіду роботи на державній службі.

Стажування надає можливість отримати не тільки практичний досвід та знання у відповідних сферах, а й спробувати себе у професії.

Пройти стажування мають змогу громадяни України віком до 35 років, які вільно володіють державною мовою, є студентами закладів вищої освіти (наявний ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра) або отримали вищу освіту та не перебувають на посадах державної служби.

Умови проходження стажування можна переглянути за покликанням.

За додатковою інформацією звертайтеся на електронну пошту j.matsenko@mspu.gov.ua

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту