У суботу в Переяславі відбудеться Турнір з кікбоксингу пам’яті Ярослава Потапенка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > У суботу в Переяславі відбудеться Турнір з кікбоксингу пам’яті Ярослава Потапенка

У прийдешню суботу, 10 липня 2021 року, у актовій залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбудеться Турнір з кікбоксингу пам’яті Ярослава Потапенка. Ярослав Олександрович був не лише видатним громадським діячем, професором, а і – багаторазовим чемпіоном України, майстром спорту з кікбоксингу, кандидатом у майстри спорту з боксу, призером Чемпіонатів Європи і Світу, тренером, який підготував багатьох талановитих спортсменів. Початок заходу анонсовано на 12:00.

Серед організаторів заходу Федерація кікбоксингу Київської області та Університет Григорія Сковороди в Переяславі в особі адміністрації закладу та його науково-педагогічних працівників, що знали та співпрацювали з Ярославом Потапенком в усіх напрямках його діяльності.

Планується, що на турнір з’їдуться команди і бійці з різних куточків України, а наше місто буде гідно представлене бійцями з місцевих спортивних шкіл з боксу, кікбоксингу, теквондо. На усіх прихильників спорту у цей день очікує шість годин гострих боїв та справді непересічне видовище, багате впертістю українського духу та яскравою програмою.

Здорова і спортивна нація – непереможна, відтак закликаємо вас підтримати та долучитися до Турніру, адже такі заходи дуже важливі і стимулюють інтерес молоді до спорту та заохочують долучатися до здорового способу життя. Сподіватимемось, що проведення Турніру стане гарною й неперервною традицією.

Перейти до вмісту