Нам є ким пишатися: здобувачам Аліні Ляльці та Владиславу Бухову призначено академічні стипендії Президента України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Нам є ким пишатися: здобувачам Аліні Ляльці та Владиславу Бухову призначено академічні стипендії Президента України

Українська держава має гарну традицію призначати академічні стипендії Президента України здобувачам закладів вищої освіти України та аспірантам, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі. Раді повідомити, що серед студентів закладів вищої освіти Київської області, яким призначено ці стипендії на II семестр 2020/2021 навчального року єдиними є двоє здобувачів освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі – студентка І курсу спеціальності «Середня освіта (Математика)» Аліна Лялька та студент ІІ курсу спеціальності «Середня освіта (Фізична культура)» Владислав Бухов. Стипендії їм призначено відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 07.05.2021 р. №514 «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на ІІ семестр 2020/2021 навчального року».

Студентка-стипендіантка Аліна Лялька поділилася своїми враженнями від цієї новини:

«Отримувати стипендію Президента України – велика честь для мене і мотивація докладати ще більше зусиль для того, щоб навчатися, мати активну громадянську позицію, писати наукові роботи та використовувати увесь свій потенціал для подальшого успішного навчання. Я дуже вдячна адміністрації нашого університету та факультету зокрема за те, що у студентів є можливість для саморозвитку і подолання нових вершин. Окремо хочу подякувати старшому викладачу, заступнику декана факультету технологічної та математичної освіти з навчальної роботи Олегу Хищенку та всьому педагогічному складу факультету».

Нагадаємо, що призначення академічних стипендій Президента України студентам вищих навчальних закладів здійснюється двічі на рік за результатами екзаменаційної сесії протягом місяця після її закінчення, аспірантам – один раз на рік наказами керівників міністерств і відомств, у функціональному управлінні яких перебувають вищі навчальні заклади.

Щиро вітаємо Аліну та Владислава і бажаємо їм натхнення та подальших вагомих перемог. Зичимо ніколи не зупинятися на досягнутому, бути цілеспрямованими, наполегливими, мріяти і досягати нових висот!

Перейти до вмісту