Здобувач-психолог Владислав Олексієнко дивом залишився живим після страшної аварії – нині він потребує нашої допомоги

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Здобувач-психолог Владислав Олексієнко дивом залишився живим після страшної аварії – нині він потребує нашої допомоги

Коли у нас все добре, ми мало замислюємося над проблемами інших. Нас, радше, турбують затори на дорогах, чи пересолоджений чай або необхідність якомога раніше прокидатися вранці. Проте, якщо відкрити очі ширше, то можна побачити, які справді серйозні проблеми не зрідка можуть спіткати тих, хто поруч з нами. Здобувач вищої освіти І року навчання ОР «Магістр» спеціальності «Психологія» факультету історичної і соціально-психологічної освіти Влад Олексієнко дивом залишився живим після страшної аварії і на даний час потребує нашої допомоги.

Похресниця мами Влада розповідає: «Він має серйозну травму хребта, необхідне термінове оперативне втручання. Лікарі дають оптимістичні прогнози, та і сам Влад налаштований по-бойовому. Але це, на жаль, не допоможе батькам в дуже короткі строки зібрати 70 000 грн. З цієї суми 42 300 грн – це лише набір імплантів, вся інша сума – медикаменти та необхідні дообстеження».

На підтвердження цих слів, пропонуємо Вам переглянути висновки КТ головного мозку і КТ грудного, поперекового відділу хребта Владислава (дивіться внизу результати обстеження).

Номер карти ОщадБанку: 5167 8032 2628 8848 (Влад Олексієнко)

Ми всі чудово знаємо, скільки коштують медикаменти, препарати і скільки потрібно грошей на операції. У проекції на одну людську долю мова йде шалені суми. Але якщо кожен «кине в загальну скарбничку» хоча б щось, ми разом зможемо допомогти Владиславу стати на ноги. Розраховуємо на вашу небайдужість!

Перейти до вмісту