Міжнародна тенісна академія шукає охочих стати вихователями на літній сезон відпочинку

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Міжнародна тенісна академія шукає охочих стати вихователями на літній сезон відпочинку

Безумовно, шкільні канікули повинні бути активними і яскравими. Саме тому Міжнародна тенісна академія на літніх канікулах  проводить тенісні збори, в рамках яких діти зможуть поліпшити свої спортивні навички, а також цікаво і весело провести час. Звісно ж, задля цього їм потрібні досвідчені педагоги, і ми точно знаємо про те, що такі є серед здобувачів-пошукачів роботи Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Відомо, що одна зміна в МТА передбачає один тиждень, проте охочі  вихователі зможуть працювати там кілька змін. За рахунок організації вони отримають харчування,проживання та форму.

Серед головних завдань: супроводжувати дітей протягом зміни, контроль режимних моментів, гігієни, атмосфери в колективі, спілкування з батьками дітей, зворотній зв‘язок по нестандартним ситуаціям, організація дозвілля.

Зверніть увагу, що випробовувальний термін для претендентів складає від однієї зміни до 3-х місяців (залежно від успіхів на даній посаді). Заробітна плата випробовувального тижня – 3 000 гривень за тиждень. Після випробовувального терміну, вожатий переходить на 3-тю категорію та отримує 3500 гривень. Є можливість кар‘єрного росту.

Зазначимо, що у тенісному таборі, який знаходиться в Пущі-Водиці, створені всі умови для тренувань: професійні тенісні корти з покриттям різного типу; критий спортивний басейн, а також басейн під відкритим небом; затишна їдальня; комфортні двокімнатні номери в кампусі.

 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту