На конференції студентів університету 31 травня обговорять деталі проходження виборів ректора та виборів деканів факультетів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > На конференції студентів університету 31 травня обговорять деталі проходження виборів ректора та виборів деканів факультетів

Як повідомляв наш сайт у середині квітня, Міністерство освіти і науки України оголосило конкурс на зайняття посад трьох ректорів українських закладів вищої освіти. Серед них вакантною є й посада ректора нашого університету, а відтак у сковородинівській альма-матер уже триває активна підготовка до проведення виборів ректора та триває конкурс на заміщення посад науково-педагогічних працівників (зокрема, деканів – прим.ред.). Відтак, згідно із календарним планом організаційних заходів з підготовки і проведення виборів ректора на порядок денний постало питання розгляду порядку обрання представників студентів для участі у обидвох виборах.

У наступний понеділок, 31 травня 2021 року о 14:00 на платформі Microsoft Teams заплановано проведення онлайн конференції студентів університету, на порядок якого постануть питання розгляду «Положення про порядок обрання представників студентів для участі у виборах ректора університету» та «Положення про порядок обрання представників студентів для участі у виборах деканів факультету».

Покликання для приєднання: https://cutt.ly/dnqXDMQ

Закликаємо усіх причетних неодмінно й активно долучитися до зібрання, аби бути в курсі усіх найактуальніших деталей та перипетій цього процесу!

 

Прес-служба Студентської ради університету

Перейти до вмісту