ФК «Матадор», який згуртувався навколо університету, пройшов до 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > ФК «Матадор», який згуртувався навколо університету, пройшов до 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу

Кілька місяців тому навколо сковородинівського простору об’єдналася футбольна команда «Матадор», яка, за, порівняно, не тривалий час існування, вже досягла певних успіхів, створивши футбольну школу, взявши участь у районному чемпіонаті по футболу, обласному чемпіонаті з футзалу, зайнявши ІІ місце у вищій та першій лізі відкритого чемпіонату Переяславщини з футзалу. Учора, 4 травня 2021 року, відбулися матчі 1/16 фіналу кубка Київщини з футболу, серед яких помітно вирізнялася гра переяславського «Матадору», який на домашньому полі змагався за вихід до 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу з «Софією» (Софіївська Борщагівка). Матч відбувався на Стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі.

За повідомленням «Інформатора», суперник сковородинівців грає у вищій лізі чемпіонату області другий рік поспіль, зазвичай посідаючи місця в середині турнірної таблиці. Попри те, що «Матадор» ще не має досвіду в подібних змаганнях, суттєво підсилившись та серйозно налаштувавшись на гру, зміг подолати, на перший погляд, куди серйознішого опонента. Відтак, у основний час команди завершили з рахунком 1:1, а в серії пенальті переяславська команда була кращою – 3:1, тим самим забезпечивши собі прохід до 1/8 фіналу кубка Київщини з футболу

«Сьогодні у 1/16 фіналу кубка Київщини з футболу ми приймали ФК «Софію» із Софіївської Борщагівки.  Хоч наш клуб робить лише перші кроки у турнірах Київської області, але коли ти не маєш досвіду в подібних змаганнях, то отримуєш подвійні позитивні емоції від перемоги.  

Щиро дякую гравцям команди за волю до перемоги, безкомпромісну боротьбу на футбольному полі, адже кожен віддав свої сили на 100%. Окрема подяка тренерам команди за професійність і виваженість у прийнятті рішень. Дякуємо й меценатам за те, що зробили футбольне свято на Переяславщині, повірили і підтримали молоду команду. І звісно ж вболівальникам за палку підтримку і віру в команду, адже важливі перемоги ще попереду» – прокоментував перемогу один із ініціаторів створення команди, декан факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій, доктор історичних наук, кандидат політичних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування Віталій Коцур у своєму Facebook.

Вітаємо «Матадор» з цією важливою перемогою та дякуємо усім причетним до цього футбольного чину, який у цей непростий час несе добру славу про наш університет, нагадує про нього з футболок гравців команди, тим самим провадячи профорієнтаційну та промоційну місію нашого закладу. Бажаємо усім гравцям, тренерам, фундаторам та вболівальникам клубу міцного здоров’я, добра і щастя, великої наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних вершин – ми віримо, що усі найкращі перемоги та пікові моменти вашого поступу попереду, і вже якийсь незначний час їх направду буде складно злічити.

Перемагайте, а ми завжди будемо раді повідомляти про ваші успіхи на сторінках інформаційних ресурсів нашого закладу!

Перейти до вмісту