«Платформа можливостей»: у вівторок спілкуватимемося з консультантом ЮНІСЕФ з питань клімату Річардом Герцом

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Платформа можливостей»: у вівторок спілкуватимемося з консультантом ЮНІСЕФ з питань клімату Річардом Герцом

З ким тільки не спілкувалися сковородинівці за два роки існування партнерського проєкту Відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю та Наукового товариства університету «Платформа можливостей»: представники всесвітньовідомої компанії «Coca Cola–HBC», співзасновниця IT-лінгвістичного «Проєкту Р.І.Д.», засновниця ініціативи з інформаційної гігієни «Як не стати овочем». Що вже й казати про останні кілька тижнів, протягом яких гостями яких у дистанційному режимі були й народний депутат України, й журналіст «Української правди», й кіноакторка та, навіть, ютубер. Повірте, ми не плануємо зупинятися, адже все хороше має примножуватися і тривати!

Уже в найближчий вівторок, 13 квітня 2021 року о 13:00 на платформі Microsoft Teams усі охочі матимуть нагоду поспілкуватися з Річардом Герцом – консультантом ЮНІСЕФ з питань клімату, екс-консультантом з партнерств і залучення молоді для U-Report Ukraine.

Поради Річарда Герца, які він завжди дає в ході своїх зустрічей з молоддю, завжди надзвичайно цікаві і корисні. Він чудово розуміє молодь, оскільки і сам входить до її числа. Зокрема, в одній із своїх промов Річард радить довіряти молодим людям: «… і це не порада, а правило гри ХХІ століття. Коли ми використовуємо молодь як ресурс, то ми не даємо їй «руль у руки». Тобто, надаючи певну інформацію та інструменти, змушуємо йти по второваній дорозі. Виявилося, що це доволі неефективний варіант роботи. Дати молоді інструмент і нехай вони використовують його як хочуть – виявилося набагато позитивнішим результатом».

У ході зустрічі Річард розкаже вам про себе, свій шлях від волонтерства в «U-Report Ukraine» до роботи в ЮНІСЕФ, своє навчання в Нідерландах та сучасні потреби ринку праці для молоді. Як завжди, ви матимете нагоду запитати у Річарда про все, що вас цікавить та отримати на них вичерпні відповіді.

«Платформа можливостей» – це Ваша можливість дізнатися щось нове, поспілкуватися із відомими та цікавими спікерами, почути про їх досвід і, цілком можливо, зрозуміти, як рухатися в правильному напрямку. Тож не прогавте цю МОЖЛИВІСТЬ!

Перейти до вмісту