Зголошуйтеся до участі в проєкті «КРУТО Нова Пошта», що поєднує Кар’єру, Розвиток, Успіх, Таланти та Освіту

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > Зголошуйтеся до участі в проєкті «КРУТО Нова Пошта», що поєднує Кар’єру, Розвиток, Успіх, Таланти та Освіту

У 2019 році компанія «Нова Пошта» запустила проєкт спрямований на співпрацю з молоддю та студентами – «КРУТО Нова Пошта», який вдало поєднує кар’єру, розвиток, успіх, таланти та освіту й надає студентам реальні шанси для розвитку та старту КРУТОЇ в усіх значеннях кар’єри через розвиток практичної освіти та soft skills.

Протягом двох років поспіль тренінги проходили в форматі офлайн та прокачали більше, ніж 250 студентів з 8 вишів у 6 містах України. Цього року проєкт набув онлайн-формату. Якщо ти студент, маєш доступ до інтернету та бажання прокачати свої soft skills – мерщій реєструйся!

Оскільки «КРУТО Нова Пошта» – це соціальний проєкт, він є абсолютно безкоштовним. Усього на учасників проєкту чекає 8 модулів:

  1. Формула успіху. Алгоритм досягнення цілей.
  2. Нетворкінг – павутина можливостей.
  3. Побудова кар’єри мрії.
  4. Особистий бренд.
  5. Фінансова грамотність.
  6. Подолання страху публічних виступів.
  7. Архітектор крутих презентацій.
  8. Конфлікт – це круто?

Фундатори проєкту зазначають: «Ми віримо, що знання – це найцінніший подарунок, який можна отримати. Інвестиція у власний розвиток завжди окуповується. Але ми також вважаємо, що зусилля та сумлінна праця мають винагороджуватися. Тому найкращі студенти за результатами проєкту отримають КРУТі подарунки від Нової пошти. Можливо, це будеш саме ти?».

Більше деталей щодо умов проєкту, реєстрації та подарунків для кращих студентів за посиланням: https://cutt.ly/szXxmms.

«КРУТО Нова Пошта» – це базові скіли у форматі живого спілкування та відпрацювання їх на практиці. Водночас, для студентів – це не лише досвід, а й нагода розібратися, що потрібно для побудови успішної кар’єри. Крім того, це можливість дізнатися, як створюються і працюють потужні компанії, а також підготовка до роботи у реальному бізнесі.

Інформацію надано на правах партнерства

Перейти до вмісту