Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Посміхайтеся і розквітайте цієї весни – зі святом, наші любі! [ВІДЕО]

Україна й низка інших європейських країн сьогодні відзначають свято, яке асоціюється зі справжнім приходом весни і тепла. Мова йде про 8 березня – Міжнародний жіночий день. У цей світлий святковий день кожна жінка хоче відчути себе королевою, найвродливішою та найбажанішою – ми це знаємо, а відтак ніщо не завадить нам висловити слова своєї любові, вдячності та поваги кожній з Вас.

Дорогі і милі жінки та дівчата!

Сердечно бажаємо кожній з Вас неймовірно щасливого настрою, чудових миттєвостей у житті, справжніх почуттів, які надихатимуть кожну з Вас на великі справи і цікаві захоплення. Зичимо прекрасній половині нашого колективу постійного відчуття щастя, море сонячних посмішок, щирої любові і нечуваної удачі, щоденної радості в душі, чарівних почуттів любові і ніжності, хорошого настрою і впевненості в собі.

Хай кожен день буде переповнений усмішками, захопленням, любов’ю, турботою і радістю. Нехай ваші серця належать виключно тим, хто любить і обожнює вас. Нехай вас завжди радують і цінують потрібні вам люди. Ми хочемо, аби щоб кожен новий день ви відчували турботу, відданість, вірність, допомогу і підтримку – у першу чергу від чоловіків, які знаходяться поруч з Вами. Кохайте самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж неповторними, ніжними і теплими.

Нехай це свято весни стане для вас яскравим нагадуванням про те, що ви дуже потрібні чоловікам, і що без вашої ніжності, ласки, турботи і любові світ не може існувати. Нехай весняні квіти радують Ваш погляд, аромат захоплює і заповнює собою весь простір навколо Вас. Бажаємо вам тепла і любові в серцях, чудового настрою і прекрасного самопочуття. Будьте красиві, щасливі, даруєте усмішки, радійте та отримуйте чудові враження. Будьте щасливі, відчуваючи себе жінками, принцесами, королевами. Нехай краса природи надихає, а початок весни символізує початок чогось прекрасного у вашому житті!

Посміхайтеся і розквітайте цієї весни! Ви гідні найкращого!

P.S: У 2021 році чоловічий колектив викладачів, співробітників та студентів Університету Григорія Сковороди в Переяславі вирішив справді здивувати прекрасну половину сковородинівського соціуму й підготував для неї святковий виднограй, у якому переспівав відому пісню гурту «Kozak System» та, з допомогою відеоряду, де ви неодмінно побачите когось зі своїх колег чи студентів, продемонстрував свою любов до прекрасної статі, яка щоденно дарує нам радість та заряджає оптимізмом.

Що з того вийшло, ви вже можете переглянути на YouTube каналі нашого університету – і хай навіть цей переспів та відеокліп і не претендує на «Греммі» або «Оскар», він промовляє мовою безмежної сковородинівської любові, щирості та гарного настрою.

Перейти до вмісту