Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Стартував онлайн-курс для сковородинівців із вивчення китайської мови

Перше заняття для студентського й професорсько-викладацького складу Університету Григорія Сковороди в Переяславі в рамках онлайн-курсу з вивчення китайської мови відбулося 4 березня 2021 року на платформі Microsoft Teams.

На відкритті онлайн-курсу з боку Університету Григорія Сковороди в Переяславі була присутньою кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксана Ковтун. Оксана Анатоліївна виступила з короткою промовою, в якій побажала всім учасникам курсу успіхів у опануванні нових знань та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з Гуандунським університетом нафтохімічних технологій.

Голова департаменту міжнародної співпраці Гуандунського університету нафтохімічних технологій Changming Zhang також привітав усіх учасників з початком занять, побажав успіхів та творчої наснаги.

Перше заняття онлайн-курсу з вивчення китайської мови пройшло у дружній атмосфері та залишило лише позитивні враження серед учасників. «Дуже цікаво та пізнавально, з нетерпіння чекаю наступного заняття» – поділилася своїми враженнями студентка IV курсу факультету української та іноземної філології спеціальності «Середня освіта (Мова і література (англійська))» Тетяна Бащук.

Нагадаємо, що у грудні 2020 року було підписано Угоду про співпрацю між університетами на Короткострокову стратегію діяльності Науково-дослідного Центру «Belt and Road Initiative», а також було обговорено перспективи подальшої співпраці, умови й терміни проведення онлайн курсу китайської мови для студентського й професорсько-викладацького складу нашого університету.

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту