Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Онлайн-зустріч з представниками Стамбульського фонду науки та культури. Про що говорили?

У четвер, 4 березня 2021 року, відбулася онлайн-зустріч адміністрації Університету Григорія Сковороди в Переяславі з представниками Стамбульського фонду науки та культури (Туреччина).

Сковородинівський університет представили доктор історичних наук, професор, академік, ректор університету Віктор Коцур; кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з міжнародних зв’язків та проектної діяльності Оксана Ковтун; кандидат педагогічних наук, доцент, проректор з навчально-методичної роботи Вячеслав Різник; кандидат історичних наук, доцент, проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Василь Дудар; кандидат педагогічних наук, професор, декан факультету педагогічної освіти, менеджменту та мистецтв Наталія Ігнатенко; декан факультету гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій, доктор історичних наук, кандидат політичних наук, доцент, професор кафедри публічного управління та адміністрування Віталій Коцур та начальник відділу міжнародних зв’язків Валентина Крикун. Зі сторони Стамбульського фонду науки і культури до зустрічі долучилися виконавчий директор фонду Саїд Юджи, координатор міжнародних зв’язків фонду Ільхам Мірадж та професор Нафі Ялчін.

У ході зустрічі обговорювали питання створення консорціуму між закладами задля співпраці у сфері освіти, науки та культури, можливості проведення лекцій по обміну для студентів залученими науковцями з України і Туреччини, реалізації спільних україно-турецьких проєктів та залучення наших міжнародних партнерів до участі у наукових конференціях нашого університету. Окремо було окреслено план реалізації спільного проєкту програми ERASMUS+.

Ця зустріч стала черговим підтвердженням тісної співпраці між ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та Стамбульським фондом науки та культури і дала поштовх до розширення горизонтів подальшої спільної діяльності.

Інформацію надано відділом міжнародних зв’язків

Перейти до вмісту