«Безодня» – не просто пісня, а сукупність двох різних світоглядів в одному цілому». Її переспівали дівчата з вокальної студії «Golden Voice»

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Безодня» – не просто пісня, а сукупність двох різних світоглядів в одному цілому». Її переспівали дівчата з вокальної студії «Golden Voice»

День святого Валентина або День усіх закоханих увійшов в наше життя не так давно – лише кілька десятків років тому. Менше з тим, ми вже звикли до того, що це свято символізує початок або надію на початок весни, і охоче даруємо одне одному «валентинки», шоколадні цукерки і плюшеві іграшки. Натомість, у вокальній студії нашого університету «Golden Voice» вирішили подарувати до свята найцінніше, що мають дівчата – талант, і нині, 14 лютого, у мережі з’явився переспів на відому пісню гурту «Бумбокс» та Тіни Кароль – «Безодня», яку виконали студентки нашого університету, учасниці студії Аделіна Зиза та Ганна Ляч на чолі з керівницею студії Анастасією Петровою. Про ідею та реалізацію виконавиці ексклюзивно розповіли прес-службі університету.

Ганна Ляч:

«Можливо, не всі визнають це свято – День усіх закоханих, але для мене це справді особливий день. Із коханням ми розквітаємо, без нього – гинемо. Тому, як і всі інші особливі дати, цю потрібно відзначати, зважати на її існування та зміст. Ми довго думали над якою піснею будемо працювати, аби привітати усю сковородинівську родину – обрати було справді складно. Згодом, зупинилися на чуттєвій та прекрасній композиції Тіни Кароль та гурту Бумбокс – «Безодня». Направду, пісень про кохання дуже багато, але таких, як ця – одиниці. Натхненням щодо вибору «Безодні» став перегляд live-виступу її виконавців: звучання пісні наживо викликало у кожної з нас мурахи з перших нот, тому рішення щодо вибору цієї пісні було одноголосним. Залишається сподіватися на те, що ми зможемо її виконати наживо вже найближчим часом – а поки, насолоджуйтесь».

Анастасія Петрова:

«Не виключаємо, що ця пісня буде не кожному зрозуміла, адже далеко не кожному випало пройти крізь схожі моменти в житті, аби відчути кожне слово серцем.  Але, як виконавиці, під час роботи над композицією, ми відчули її по-своєму. Сподіваємося, Вам буде приємно послухати нашу обробку, бо ми в неї вклали найдорожче – свої почуття. Від усього серця вітаємо Вас з цим святом!»

Аделіна Зиза:

«Пісня «Безодня» для мене була новим подихом після повернення до університету. Записуючи її, хотілось передати атмосферу прийдешнього свята і вкласти у неї саме ті емоції, які ми відчували під час запису. Сам процес був надзвичайно захоплюючим, адже дівчата намагалися весь час зробити пісню кращою і коли ми вже її записували, то, звісно ж, відчувалося, як усі частинки пазла збираються у цілісну картину. У цій пісні мені сподобалось те, що ти намагаєшся не тільки правильно і зрозуміло заспівати, але й вкласти у цю пісню частинку себе, адже сам текст цієї пісні надзвичайно глибокий. І звісно хочеться, щоб люди, які будуть її слухати у це дивовижне свято, взяли від неї щось своє. Я вітаю усіх з неймовірно чуттєвим святом Днем закоханих і хочу побажати, аби кожному з вас у цей день хтось приніс крапельку любові. Нехай це будуть ваші рідні й друзі, а не лише друга половинка, адже любов є усюди. Зі святом!»

Зазначимо, що «Безодня» це сингл відомого українського гурту «Бумбокс» та не менш відомої та популярної виконавиці Тіни Кароль, який вийшов у 2019 році та увійшов до платівки «Бумбоксу» «Таємний код. Рубікон». Автором тексту «Безодні» виступив фронтмен гурту Андрій Хливнюк, музику створили все той же Андрій Хливнюк та Олег Аджикаєв.

Коментуючи композицію, її виконавиця Тіна Кароль розповіла про власні враження від неї, ««Безодня» – це історія  зрілого кохання, історія в якій зустрілися двоє людей, і музика дає їм відповіді на всі питання. Ця пісня близька мені за змістом, по духу, я з вдячністю прийняла запрошення «Бумбоксу» заспівати в дуеті. У нас вийшло створити красиву оду про вічне про кохання». Водночас, Андрій Хливнюк додає, «Безодня» не просто пісня, скоріше це сукупність двох різних світоглядів в одному цілому».

Нагадаємо, що місяць тому, напередодні Старого Нового року сковородинівки Ганна Ляч та Анастасія Петрова презентували в мережі своє чергове творче надбання – переспів легендарного «Щедрика». Коментуючи цей сингл дівчата пообіцяли, що до Дня Святого Валентина у них вийде новий кавер у коллаборації зі студентами-учасниками університетської вокальної студії «Golden Voice», який ви можете послухати вище.

Перейти до вмісту