Сьогодні, 22 січня, український народ відзначає величну дату своєї багатовікової історії – День Соборності, свято об’єднання українських земель в єдину самостійну державу. Урочистий Акт єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки став символом віковічного прагнення нашого народу жити у єдиній соборній незалежній державі.

Це свято нагадує нам, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми – єдиний народ! Тож прийміть найкращі привітання з нагоди найвеличнішого свята українського народу. Щиро вітаємо вас із цим днем! Бажаємо здоров’я і натхнення, добробуту і злагоди, успіхів у роботі! Нехай любов до рідного краю згуртовує нас задля здійснення високої мети – процвітання нашої Батьківщини.

Зустріньмо свято Соборності з вірою в щасливе і мирне майбутнє нашої держави, тримаймося разом! Нехай наша державницька діяльність позначається світлими справами, спрямованими на розвиток і зміцнення Батьківщини, на добробут і розквіт духовності народу!

Перейти до вмісту