Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Проєкт «Один за всіх» на СТБ відтепер буде вести випускник нашого університету

«Наші люди всюди» – загальновідома максима, яка, час від часу, в різних ситуаціях, дає підстави вкотре пересвідчуватися у своїй правдивості. Певно, більшість з вас чула про «Один за всіх» – резонансний соціально-психологічний телепроєкт, який щотижня виходить на телеканалі СТБ та піднімає теми, які схвилювали громадськість й гідні детального висвітлення. Відверті історії героїв у студії коментують експерти та глядачі, а ведучий-психолог ставить себе на місце кожного учасника дискусії, підказуючи вірне рішення. У лютому 2021 року розпочнеться вже шістнадцятий сезон програми, а на варті справедливості буде стояти новий ведучий, випускник нашого університету –  адвокат, криміналіст, психолог Сергій Костира.  

Новий ведучий-сковородинівець прийде на заміну Михайлу Присяжнюку, який був ведучим «Один за всіх» ще з 2018 року. Проте його контракт з СТБ завершився в грудні 2020 року, а оскільки восени Михайло обрав політичну кар’єру, ставши депутатом Київради, телеканал вирішив не продовжувати з ним контракт.

Як повідомляє пресслужба телеканалу, Сергій Костира за освітою юрист-правознавець, адвокат, психолог, аспірант кафедри кримінального права та процесу. Кар’єру слідчого розпочав 1999 року, з 2004-го успішно веде адвокатську практику. З 2014 по 2017 роки вчився на бакалавраті фінансово-гуманітарного факультету нашого університету за спеціальністю «Фінанси і кредит», у 2017-2018 рр. – був магістрантом факультету за спеціальністю «Фінанси, банківська справа і страхування». Протягом вересня 2019 року – грудня 2020 року Сергій Костира здобував вже другу вищу освіту в сковородинівській альма-матер, здобуваючи освіту за спеціальністю «Психологія» на факультеті історичної і соціально-психологічної освіти університету.  Останні ж два роки, паралельно з основною діяльністю та навчанням в нашому університеті, Сергій був адвокатом ток-шоу «Один за всіх», тож добре знає, з якими проблемами люди приходять до студії проєкту та як має діяти ведучий гостросоціального ток-шоу, аби їм допомогти.

«Більше 20 років я допомагаю людям відновити справедливість як криміналіст і практикуючий адвокат, коментує Сергій Костира.

Коли необхідно добитися справедливості, я знаю, як потрібно діяти, а не говорити. Як адвокату і громадянину мені не все одно, в якому суспільстві ми з вами живемо. А як чоловік і батько я готовий йти до кінця, коли страждають невинні».

Вітаємо нашого випускника з відкриттям нових горизонтів співпраці з відомим телеканалом та його проєктом й бажаємо його нових вагомих здобутків у професії та особистому житті. Так тримати!

Нагадаємо, що в лютому 2020 року в рамках партнерського проєкту «Клуб випускників університету» відбулася зустріч Сергія Костири та Михайла Присяжнюка з усіма охочими студентами та викладачами університету. Гості говорили на тему професійного зростання фахівців в Україні та розмірковували щодо кар’єри в нашій державі, привідкривали завісу певних таємниць закулісся відомого телепроекту, та щедро відповідали на питання усіх охочих.

Перейти до вмісту