«Купюра зі Сковородою за слоган, придуманий тобою»: стартував конкурс на новий слоган для альма-матер

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Купюра зі Сковородою за слоган, придуманий тобою»: стартував конкурс на новий слоган для альма-матер

Конкурс СковородаУніверситет Григорія Сковороди в Переяславі активно працює над своїм позиціонуванням, і нині знаходиться в пошуках слогану, який точніше та яскравіше за будь які довгі тексти та промови говоритиме про наш університет як сучасний та креативний осередок молодості та науки, свідчитиме про його причетність до постаті Григорія Савича. Саме тому керівництво університету спільно з Відділом PR-технологій та зв’язків з громадськістю, напередодні відзначення 298-ої річниці від дня народження видатного філософа, запустило новий університетський конкурс «Купюра зі Сковородою, за слоган придуманий тобою».

Суть конкурсу полягає в тому, аби придумати власний короткий вислів, пов’язаний із Григорієм Савичем та нашим університетом. Обирати кращі варіанти буде суддівська комісія у складі ректора університету Віктора Коцура, очільниці IT-лінгвістичного «Проєкту Р.І.Д.», копірайтерки з досвідом, маркетологині Іванки Світляр та керівниці відділу PR-технологій та зв’язків з громадськістю Оксани Луцик. Кращі варіанти буде винесено на голосування на сторінках університету, у результаті якого і буде визначено абсолютного переможця.

Бажаєте взяти участь? Якщо так, то заповнюйте реєстраційну форму для подачі ідей за адресою, не пізніше ніж 3 грудня 2020 року. Згодом організатори оголосять ім’я переможця, який отримає головний приз – 500 грн!

Усі ідеї будуть перевірятися організаторами на плагіат, тому будьте доброчесними, пишіть креативно та від душі – можливо, саме ваша ідея у майбутньому стане слоганом нашого університету.

Бажаємо вам удачі та натхнення на гарні варіанти!

Перейти до вмісту