Допоможемо разом: триває збір коштів на лікування студентки Софії Дідик

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Допомога > Допоможемо разом: триває збір коштів на лікування студентки Софії Дідик

Студентський та викладацький колективи, а також співробітники Університету Григорія Сковороди в Переяславі продовжує збір коштів на лікування студентки ІІ курсу денної форми факультету української та іноземної філології та заочної форми факультету фінансово-економічної та професійної освіти Софії Дідик та звертається до кожного з Вас з проханням про допомогу.

Нагадаємо, що Софія вже понад рік бореться з хондросаркомою крижової кістки. Нині вона прийшла три курси хіміотерапія, яка, на прикрість, не дала очікуваного результату. Наразі Софія потребує операції.

Нашій студентці і досі необхідна наша моральна підтримка та фінансова допомога, у яких ми завше можемо їй допомогти, адже сковородинівці неодноразово демонстрували, що вони ніколи не лишають одне одного в біді, і активно продовжують це робити.

Карта ПриватБанку: 4149 4993 4067 0619 – Оксана Петрівна Дідик (мама Софії).

Не будьмо байдужими до чужої біди, адже тоді вона ніколи не прийде до наших осель. Усі добрі справи зараховуються в особисту скарбничку кожного з нас.

Творити добро і допомагати іншим – це приємно, почесно і важливо!

Перейти до вмісту