Долучайтеся до конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок, що виконуватимуться за рахунок коштів державного бюджету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Долучайтеся до конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок, що виконуватимуться за рахунок коштів державного бюджету

Щороку в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі збільшується число науковців, докторів та кандидатів наук, розвиваються теми і напрямки, проводяться наукові конференції з міжнародною участю, студенти та магістранти пробують свої сили у власних дослідженнях та здобувають перемоги на конкурсах наукових робіт. Тож дорогі сковородинівці, від щирого серця хочемо привітати Вас із професійним святом – Всесвітнім днем науки, який відзначали у вівторок, 10 листопада, в усіх куточках України. Зичимо Вам наснаги, радості знахідок, неординарних рішень, незгасаючого інтересу та успішного вирішення важливих проблем у ваших ґрунтовних розробках!

Принагідно, саме після святкування такого важливого для усіх науковців та освітян дня, Міністерство освіти і науки України повідомляє про оголошення у 2020 році конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок, які виконуються за рахунок коштів загального фонду державного бюджету. Закликаємо науково-педагогічних працівників сковородинівського університету долучитися до Конкурсу.

Відповідно до наказу МОН України від 03.11.2020 р. № 1362 «Про проведення конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок», перший етап Конкурсу проходитиме в єдиній інформаційній системі «Наука в університетах» до 25 листопада 2020 року. Керівники проєктів, яких авторизували співробітники НДЧ, самостійно вводять проєкти в Систему за посиланням.

Згідно з наказом ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» від 10.11.2020 р. № 234 «Про проведення конкурсного відбору проєктів наукових досліджень і розробок, що виконуватимуться за рахунок коштів державного бюджету, починаючи з 2021 року», за результатами першого етапу Конкурсу до 02 грудня 2020 року необхідно надіслати поштою до Директорату науки та інновацій (Безвершенко Ю., yuliia.bezvershenko@mon.gov.ua) такі документи:

  • проєкти, що оформлені в єдиній інформаційній системі «Наука в університетах»;
  • документи, що засвідчують результати першого етапу Конкурсу (копію наказу про проведення першого етапу Конкурсу, витяг із протоколу вченої (наукової, науково-технічної, технічної) ради);
  • перелік проєктів, що пропонуються до виконання за рахунок видатків державного бюджету починаючи з 2021 року;
  • супровідний лист із зазначенням обсягів, що вивільняються у 2020 році;
  • згоду на участь у виконанні дослідження чи розробки всіх основних виконавців по кожному проєкту.

Форми, за якими подаються наукові проєкти на конкурсний відбір 2020 року: форма проєкту фундаментального/прикладного дослідження, форма науково-технічної (експериментальної) розробки.

З більш детальною інформацією Ви зможете ознайомитись на сайті МОН України.

Перейти до вмісту