«Microsoft Teams доступний всім: дистанційне навчання та робота під час пандемії»: стартують курси, які навчать користуватися платформою

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «Microsoft Teams доступний всім: дистанційне навчання та робота під час пандемії»: стартують курси, які навчать користуватися платформою

За нашими спостереженнями, як у здобувачів вищої освіти, так і в науково-педагогічних працівників виникає багато питань щодо використання пакету програм Microsoft Office 365 і, зокрема, Microsoft Teams, тому вже неодноразово на усіх факультетах університету проводились зустрічі із викладачами, де їх ознайомлювали з роботою в Teams у складі Microsoft 365.

Нагадуємо, що з березня 2020 року Університет Григорія Сковороди в Переяславі отримав безкоштовну ліцензію на використання пакету програм Microsoft Office 365 версії А1, в тому числі і програми для дистанційного навчання Microsoft Teams, на платформі якої, у зв’язку з пандемією, вже проводилось дистанційне навчання та державні іспити у сковородинівському університеті. А вже у грудні в Teams буде проходити державна атестація.

13 листопада 2020 року відділ PR-технологій та зв’язків з громадськістю планує провести два модулі таких зустрічей: один для науково-педагогічних працівників (з 15:00-17:00), а інший – для студентів (17:00-19:00) за посиланням.

Аби кожному з вас було зручніше комунікувати та обмінюватись інформацією, відповідно до реєстраційної форми, учасників буде поділено на кілька невеликих груп.

Для участі в курсах необхідно заповнити реєстраційну форму до 15:00 години 12 листопада (включно) 2020 року за лінком: https://cutt.ly/sgGdVwb.

Якщо Ви хочете отримати більш детальну інформацію, звертайтесь за номером телефону: +38 (093) 986-11-43 – Оксана Луцик (Viber, Telegram).

Або ж звертайтесь до офіційних представництв університету у соціальних мережах: Instagram, Telegram, Facebook.

Перейти до вмісту