Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > «З Григорієм Сковородою крокуємо у майбутнє»: поспішайте зголоситися до участі в конкурсі

Григорій Сковорода – це філософ, вчення якого про любов, свободу і життя зберігає актуальність через багато століть після смерті автора. Через роки та століття його талант бентежить людський розум і душу.

Раді нагадати, що в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі триває традиційний творчий конкурс «З Григорієм Сковородою крокуємо в майбутгє», приурочений до вже 298-ої річниці з дня народження великого українця, світового рівня філософа, письменника, педагога і музиканта.

Участь в ньому – це традиційна можливість проявити себе, глибше розкрити свої природні здібності на прикладі поглибленого вивчення, засвоєння та використання вчень, поетичного доробку філософа-письменника, педагога в науково-пошуковій, літературній, музичній, образотворчій творчості.

Як і завше, відповідно до Положення про конкурс, у ньому беруть участь студенти та викладачі університету, яким до 10 листопада 2020 року слід представити організаційному комітетові конкурсу власні тематичні творчі праці художні, наукові, прикладного мистецтва, пісні на слова Григорія Савича чи українських поетів про нього, кіно-фотосюжети.

Підсумки і переможців у відповідних номінаціях буде оголошено і нагороджено на загальноуніверситетських урочистостях до дня народження Савича, які, за традицією, відбуватимуться 3 грудня 2020 року в актовій залі університету.

Просимо Вас взяти участь в конкурсі, а для реєстрації Вас і Вашого доробку зголоситися у Центр Сковородинознавства університету (2 корпус, 208 аудиторія). Будемо вдячні за сприяння завідувачам кафедр та деканам факультетів.

Центр Сковородинознавства

Перейти до вмісту