Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Всеукраїнський відбір на 12-ий Відкритий Університет Реформ розпочато – зареєструватися можна до 8 вересня
Відкритий університет реформ

У цьому навчальному році наш сайт та сторінки в соціальних мережах постараються запропонувати сковородинівцям багато можливостей для розвитку – перша з них не змусить на себе довго чекати. У ці перші дні вересні розпочався 12-ий набір на освітній проєкт про реформи.

Відкритий Університет Реформ – це 3-місячний освітній проєкт для проактивної молоді, яка прагне дізнатися більше про реформи та долучитися до їх втілення.

Програма проєкту включає лекції про реформи від провідних експертів, практичні заняття з покращення навичок проєктного менеджменту, фандрейзингу, риторики тощо. Також учасники проходять стажування в організаціях громадянського суспільства та реалізовують власні проєкти про реформи. Спікерами ВУР стають провідні фахівці, що мають значний досвід у впровадженні змін – члени громадських організацій, народні депутати, міністри, представники органів державної влади.

З 2015 року, відбуваючись двічі на рік, випускниками ВУР стали понад 400 учасників. Багато з них сьогодні працюють в громадському секторі, органах державної влади, міжнародних проєктах та організаціях.

COVID-19 змінив плани організаторів, тому весняний набір ВУР 11 пройшов у онлайн-режимі, зберігши всі свої цінності та цілі. «Ми змогли створити формат, який допоміг нашим учасникам дізнатися більше про реформи, комунікувати не відчуваючи відстані та спільно втілювати проєкти, навіть дистанційно» – переконані вони, і переслідуючи мету того, баи молодь не втрачала можливість навчатися, вирішили провести ВУР’12 онлайн, і цього разу вже для учасників зі всієї України.

Отже, якщо ти:

  • проактивна та відповідальна людина до 25 років, яка проживає на території України;
  • студент\ка чи випуск\ниця закладу вищої освіти;
  • прагнеш долучитись до реформування країни вже сьогодні;
  • готовий\ва відвідати усі суботні онлайн-заняття впродовж трьох місяців та інколи додаткові впродовж робочого тижня – для покращення власних soft skills;
  • налаштований\на пройти стажування у провідних організаціях громадянського суспільства України;
  • готовий\ва реалізувати з командою власний проєкт про реформи за підтримки наставника;
  • прагнеш знайти однодумців і стати частиною спільноти з понад 400 випускників.

Тоді обов’язково подавай заявку на навчання у 12-му наборі Відкритого Університету Реформ!

Важливо:

  1. Подати заявку потрібно до 12:00 8 вересня 2020, анкета за цим посиланням.
  2. Навчання проходитьонлайн.
  3. Участь у навчанні безкоштовна.
  4. Початок навчання: 3 жовтня 2020 року.
  5. Закінчення навчання: 19 грудня 2020 року.
  6. Відбір проводиться на конкурсній основі– всі кандидати отримають листа на пошту з подальшими кроками.

Виникли запитання – пиши на oureforms@gmail.com, тема листа «Запитання. ВУР 12»

Відкритий Університет Реформ реалізовується Центром демократії та верховенства права. Цей проєкт став можливим завдяки фінансовій підтримці Швеції.

 

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту