Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Віднині усі проплати за послуги університету можна здійснювати в режимі онлайн

Певно, у зв’язку з останніми подіями в країні і світі, Ви вже переконалися, що у сучасному інформаційному суспільстві надзвичайно важливо вміти працювати віддалено, проводити багато різноманітних операцій у режимі «онлайн», аби заощаджувати свій час та раціонально використовувати власні кошти. Відтак, ми з радістю повідомляємо, що відтепер у сковородинівців не буде необхідності стояти в чергах до терміналу, адже співробітники Відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету за підтримки керівництва та бухгалтерської служби вишу посприяли тому, що віднині ви маєте змогу здійснювати грошові перекази за послуги університету безпосередньо перебуваючи вдома.

Як це відбуватиметься? Сервіс для контролю і обслуговування освітніх платежів EduPay відтепер буде здійснювати величезну місію у плані інформаційної каси між банком і казначейством університету – саме цей сервіс допоможе вам проводити онлайн оплати.

А для чого це все? Систему запроваджено в університеті для зручності його студентів, аспірантів, викладачів та співробітників, адже EduPay дозволяє швидко та безпечно оплатити будь-які послуги навчального закладу онлайн.

Які переваги? Платформа EduPay виступає інформаційною касою між університетом, студентом і казначейством. Це надзвичайно зручно, адже в бухгалтерію університету і безпосередньо на електронну пошту студента буде надходити електронна квитанція, де буде вказано всю інформацію про грошовий переказ.

Як користуватися? Усе що необхідно зробити – це вибрати на сторінці Онлайн оплата за послуги категорію платника (студент/магістрант, аспірант/ докторант чи викладач/працівник), призначення платежу (за виготовлення бланку диплома, виготовлення залікової книжки, виготовлення студентського квитка, за навчання по контракту, або ж за проживання в гуртожитку), своє прізвище, імʼя та по-батькові, обрати факультет, курс/рік навчання, форму навчання та зазначити суму до сплати.

Нам видається, що такий зручний спосіб оплати, без сумнівів, зекономить Ваш дорогоцінний час та приємно здивує легкістю використання, оскільки віднині проплата займе у Вас лише кілька хвилин і задля її здійснення не потрібно буде їхати в банк, шукати термінал чи бігати кабінетами. А втім, найголовніше те, що це надзвичайно безпечно, адже серед партнерів EduPay уже чимало відповідальних закладів і відділів освіти, що сприяє гарній репутації цієї платіжної платформи та викликає довіру. Відтак, долучайтеся до сучасних технологій та оплачуйте послуги університету онлайн! Гайда тестувати!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту