Сковородинівці підсумовують 2019-й рік та вітають з Новим 2020 роком та Різдвом!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Сковородинівці підсумовують 2019-й рік та вітають з Новим 2020 роком та Різдвом!

Спливають останні години старого 2019-го року – цей рік був суперечливим та непростим, але водночас цікавим та насиченим цікавими подіями, великими досягненнями, новими зустрічами та яскравими враженнями. На порозі прийдешнього року та десятиріччя сковоровородинівці розповідають про те, яким видався для них цей рік та вітають усіх з Новим роком та Різдвом – гайда дивитися захоплююче відео разом!

Сердечно вітаємо колектив студентів і викладачів університету Григорія Сковороди в Переяславі з Новим 2020 роком та Різдвом Христовим!

Нехай разом з Новим роком у Ваш дім увійдуть безмежне щастя і блискучі успіхи! Нехай він принесе нам потужний поступ у науці, освіті, професійному зростанні, а велика студентська родина поповниться талановитими юнаками  й дівчатами!

Хай 2020 рік подарує нам здійснення заповітних мрій, нові надії, відкриє перспективні горизонти творчого зростання, принесе добробут і мир, затишок і радість у кожну оселю!

Нехай прийдешній рік збагатить нас щасливими митями спілкування з рідними, близькими та коханими! Радійте успіхам друзів, бо тоді вони неодмінно прийдуть і до Вас!

У мерехтінні святкових вогнів, розмаїтті ялинкових прикрас і вирі білих сніжинок пам’ятаємо про батьків, захисників нашої Батьківщини, своїх Учителів та всіх тих, хто потребує нашої підтримки і допомоги!

Щасливих свят!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту