Святковий настрій, кульки, концерт та креативні нагородження: фінансово-гуманітарний факультет відсвяткував своє 21-річчя

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > Святковий настрій, кульки, концерт та креативні нагородження: фінансово-гуманітарний факультет відсвяткував своє 21-річчя

Як ведеться, день народження – це завжди тепле, радісне та по справжньому щире свято на яке збираються найдорожчі люди. Саме таким, традиційно, видалося й святкування чергової річниці фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди, яке для дружньої родини викладачів та студентів цього факультету стало чудовою можливістю підсумувати досягнуті успіхи, поглянути з оптимізмом в майбутнє і, врешті, влаштувати справжнє свято чи не для всієї альма-матер.

Урочистості з нагоди 21-ої річниці успішного поступу фінансово-гуманітарного факультету відбулися у виші 29 жовтня 2019 року. Святкування розпочалося з самого ранку – у холі головного корпусу університету викладачів та студентів зустрічали активісти факультету, даруючи святковий настрій та повітряні кульки. Крім того кожен міг переглянути пам’ятні світлини, які підсумовували основні віхи студентського та викладацького життя та його багатолітню історію, а також зробити святкове фото біля спеціальної фото-зони й банеру факультету. Зазначимо, що протягом дня розділити свято фінансово-гуманітарного факультету, який в цей вбрався у неймовірно прекрасні святкові шати, завітало чимало гостей, позаяк історія факультету-іменинника є особливою, різноманітною, багатою на події і сповненою безліччю емоцій та досягнень.

А втім родзинкою святкового дня стали урочистості та концерт, що по опівдні відбувся у актовій залі університету. Найперше з вітальною промовою до гостей зібрання звернулася декан факультету Світлана Кучеренко: «Нам сьогодні 21! Ви запитаєте – багато це, чи мало? Певно, якщо запитати в молодої людини то вона скаже що це, наче, й багато, а якщо в старшої то вона, з висоти свого віку, скаже що, 21 рік – це дуже мало, майже нічого». Світлана Юріївна нагадала історію створення факультету та своєї праці в ньому, розповіла про статистику останніх досягнень одного з найбільших факультетів університету, та з нагоди свята побажала усім присутнім, а зокрема студентам, здійснення мрій, натхнення, успіхів, творчої наснаги та подальшого процвітання.

Разом із заступником декана з наукової роботи В’ячеславом Різником вона виконали почесну місію нагородження найактивніших студентів. Відтак, за сумлінне ставлення до навчання, участь в науково-дослідній, культурно-просвітницькій роботі, значний особистий внесок у розвиток факультету, активну життєву позицію, громадську діяльність та з нагоди 21-річчя фінансово-гуманітарного факультету було нагороджено: Бараняк Ангеліну Степанівну; Бондар Юлію Вікторівну; Власюка Віталія Миколайовича; Демчук Ангеліну Анатоліївну; Кармазіну Валентину Вікторівну; Колядич Валентину Миколаївну; Марченко Анастасію Олександрівну; Наконечну Анну Романівну; П’ятківську Тетяну Володимирівну; Пищик Юлію Сергіївну; Пономаренко Ярослава Анатолійовича; Репу Ярославу Святославівну; Скибу Олексія Володимировича; Сонько Юлію Василівну; Стріху Яну Володимирівну; Тєтєрятнік Лілію  Миколаївну; Штулінську Дар’ю Русланівну та Якименко Дениса Аркадійовича.

У свою чергу за активну життєву позицію, патріотизм, розбудову молодіжної політики, активну участь у студентському житті та з нагоди 21-річчя фінансово-гуманітарного факультету нагороди отримали такі студенти: Аврамич Катерина Вікторівна; Артеменко Яна Олександрівна; Біленький Олексій Васильович; Бровченко Мирослава Сергіївна; Вавілова Карина Олегівна; Гатко Тетяна Андріївна; Гнатенко Роман Олександрович; Гонтар Олег Володимирович; Гриневич Володимир Сергійович; Євпак Інна Олексіївна; Козловець Ірина Валеріївна; Кондраток Олександра Андріївна; Лаврега Галина Романівна; Мельник Марк Сергійович; Нагога Вікторія Василівна; Петрова Анастасія Анатоліївна; Плехневич Вадим Костянтинович; Садова Анастасія Романівна; Танана Анна Юріївна та Усенко Артем Романович.

У свою чергу голова студентської ради фінансово-гуманітарного факультету Галина Лаврега та її заступниця Ірина Козловець нагородили викладачів факультету почесними титулами та з допомогою цікавих та навіть, моментами, провокативних питань вивідали у них таємниці життя та побуду рідного факультету протягом його історії. Відтак, у 2019 році, з нагоди 21-ї річниці, нагороди та номінації для викладачів розмістилися так: «Зірка освіти» – Світлана Юріївна Кучеренко; «8 чудо світу» – Юлія Вадимівна Городніченко; «Містер сучасність» – Вячеслав Володимирович Різник; «Найепатажніший викладач» – Павло Валерійович Дрок; «Залізна леді» – Оксана Валеріївна Перчук; «Гроза факультету» – Наталія Володимирівна Гора; «Сонечко факультету» – Анатолій Миколайович Овсієнко; «Місіс цілеспрямованість» – Галина Вікторівна Чабан; «Найелегантніша леді» – Наталія Миколаївна Євтушенко; «Добре серце» – Тетяна Вячеславівна Козій, а в номінації «Найекстравагантніша леді» – Інна Олександрівна Демуз.

Справді святковий настрій, веселі емоції і позитивний заряд енергії присутнім подарували яскраві вокальні та хореографічні номери у виконанні студентів факультету і гостей з інших співдружніх факультетів та запрошених гостей, зокрема перлини вокального мистецтва університету, студентки факультету Анастасії Петрової, зоряних хореографічних колективів «New Face»,  «Вольтаж» та «Фаворит» (останній під керівництвом випускниці факультету Анни Танани). Потішила присутніх і пісня у виконанні студентки Мирослави Бровченко, яка виконувалася під супровід акустичної гітари Володимира Гріневича. Та чи найбільше присутні на святковій імпрезі були приємно вражені відеороликом, який підготували першокурсники факультету.

Кожного року фінансово-гуманітарний факультет відкриває свої двері для здібної молоді, яка хоче отримати ґрунтовні та сучасні знання. Певне, магія його роботи полягає в тому, що за такий швидкоплинний час навчання та з перших років роботи факультет стає другою домівкою для всіх, хто переступає його поріг та отримує від викладачів квиток у щасливе майбуття та статус справді кваліфікованого спеціаліста, у свою чергу віддячуючи їм відсутністю тенденцій старіння та суму. Фінансово-гуманітарний справді може пишатися своїми досягненнями та випускниками.

Залишається вкотре привітати усю професорсько-викладацьку та студентську спільноту факультету з початком нового року навчання та вивчення, виховання та розвитку, нових можливостей та успіхів й побажати ї творчої наснаги, цікавих відкриттів та процвітання. Нехай позитивна енергетика й надалі спонукає до дієвості, сміливих задумів, життєво-важливих проєктів і наукових перемог, а досвід стане рушійною силою на шляху інноваційного розвитку!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

ФОТОГАЛЕРЕЯ

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Сергій Коваленко” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15487″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”18″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ФОТОГРАФ” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання фотографій, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні фотографій з порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту