Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Вперше в історії університету – наймасштабніша танцювальна подія цього року «SKOVORODANCE 2019»

Ми до останнього тримали цей анонс у таємниці, хоч вже більше ніж місяць активно готувалися до нього. А втім сарафанне радіо вже робить йому чи не саму кращу промоцію. Отже, пані та панове, ми набрали в груди як найурочистішого тону й сердечно запрошуємо Вас на перше в історії університету танцювальне шоу «SKOVORODANCE 2019».

«SKOVORODANCE» – це абсолютно новий і не бачений раніше на теренах нашої альма-матер формат танцювального шоу, апробований та втілений в життя Науковим товариством студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених та Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності університету.

Протягом кількох тижнів шість пар у складі впізнаваних викладачів та студентів факультетів нашого університету таємно і наполегливо готувалися, вигадували неймовірні образи та під пильним наглядом хореографа проєкту Бориса Шевчука працювали над тим, аби саме цього вечора зійтися у грандіозному суперфіналі та визначити – який із сковородинівських факультетів є найтанцювальнішим та яка пара отримає Кубок та довічне звання перших, в історії університету, чемпіонів «SKOVORODANCE».

На глядачів чекають кілька годин непередбачуваних перевтілень та постановок улюблених колег та викладачів, студентів та друзів, які готуються показати максимум танцювальної техніки та яскраве шоу.

Отже, вже 5 грудня 2019 року о 19:00 в нічному клубі «Адреналін» на паркеті зійдуться: викладач, художник та музикант Роман Мотузок та студентка, художниця й просто красуня Вікторія Марченко з педагогічного факультету; допитливий та веселий викладач Юрій Козубенко та граційна студентка Людмила Голуб з природничо-технологічного факультету; пара істориків – викладачка Анастасія Ставицька та юний студент Вадим Осадчук з соціоісторичного факультету; одна з найулюбленіших викладачок міжфаку Катерина Варивода та студент факультету фізичного виховання, що полонив не одне дівоче серце Вадим Бовшик; вишуканий та неповторний викладач з ароматом французького парфуму Микола Шабінський та витончена філологиня Катерина Харченко, а також інтелігентна та запальна Леся Тірбах та харизматичний і рішучий студент фінансово-гуманітарного факультету Артем Усенко. Ведучі вечора – легендарний та імпозантний Олександр Молоткін та мила й перспективна Яна Проворова.

Склад журі поки тримається в суворому секреті, проте повірте, що він вразить вас своєю вагомістю та зірковістю, як і спеціально запрошені творчі гості цього вечора – танцюристи, виконавці та гумористи університету та ще безліч сюрпризів.

І так, ледь не забули – вхід до нічного клубу «Адреналін» протягом вечора для студентів (за предяленням студентського та читацького квитка) та викладачів та співробітників університету (за пред’явленням запрошення, яке можна взяти у Науковому товаристві університету) вільний, для решти випадків і гостей – 50 гривень.

Втім, ми будемо дуже вдячні, якщо ви віддячите за безкоштовний вхід на шоу пожертвою на реабілітацію студента педагогічного факультету Вадима Скробача та лікування студента філологічного факультету Олександра Магдича – відповідні скриньки стоятимуть на вході до клубу.

Переконані, що в залі пануватиме неймовірна святкова атмосфера та насичений адреналіном настрій – певне, важко собі уявити кращий початок зими та вдаліше завершення сесії.

Поринь у непередбачуваний та вируючий світ під назвою «SKOVORODANCE» разом із нами!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту