Вітаємо декана філологічного факультету Оксану Свириденко з успішним захистом докторської дисертації!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітаємо декана філологічного факультету Оксану Свириденко з успішним захистом докторської дисертації!

Керівництво, професорсько-викладацький та студентський колективи ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний  педагогічний університет імені Григорія Сковороди», увесь філологічний факультет, та зокрема, колектив кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання щиро вітає декана філологічного факультету кандидата філологічних наук, доцента Оксану Михайлівну Свириденко з успішним  захистом докторської дисертації на тему: «Епістолярій українських письменників-романтиків: проблематика, жанрові особливості та поетика».

Надсилаємо найщиріші слова вітань її науковому консультанту, доктору філологічних наук, професору, завідувачці кафедри української і зарубіжної літератури та методики навчання філологічного факультету Галині Степанівні Мазосі.

Публічний захист дисертації відбувся сьогодні, 20 листопада 2019 року, у Київському університеті імені Бориса Грінченка.

Відомо, що у дисертації вперше здійснено системно-цілісне дослідження епістолярію українських письменників-романтиків у контексті теорії і практики романтизму в Україні та доведено, що становлення української романтичної епістолярної традиції відбувалося як під дією новочасних західноєвропейських віянь, так і під впливом тих усталених звичаїв, що мали місце в національній епістолярній спадщині попередніх епох.

Вельмишановна Оксано Михайлівно!

Вітаємо Вас з дійсним доказом високої кваліфікації! Бажаємо успішного втілення усіх Ваших творчих та наукових задумів, натхнення у подальшому зростанні й майбутніх наукових пошуках.

Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах, невпинно боротися за свою мрію. Зичимо Вам неймовірних сил, світлого розуму та блискучих ідей для подальшого саморозвитку та самореалізації, гарного настрою, великого щастя!

Нехай основою подальшого розвитку та плідної професійної діяльності будуть, виключно, міцне здоров’я та успіх, натхненна думка та щирі почуття, енергія, натхнення та жага до нових перемог, підтримка родини та колег!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”З любов’ю та повагою усі Ваші колеги та студенти” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”6900″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту