Виграй крутезні комплектуючі для свого комп’ютера, просто написавши невелику роботу про кіберспорт!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Виграй крутезні комплектуючі для свого комп’ютера, просто написавши невелику роботу про кіберспорт!

Кіберспортивний портал EGamersWorld запрошує студентів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» взяти участь у конкурсі з цінними призами – «Напиши про кіберспорт». Мета конкурсу – популяризація галузі змагальних ігор, як перспективної для побудови кар’єри з будь-якої академічної спеціальності.

Правила участі в конкурсі дуже прості – необхідно в період з 20 вересня до 20 грудня 2019 написати невелику роботу про кіберспорт або комп’ютерні ігри й надіслати до редакції.

По завершенні конкурсу фахівці порталу вивчать надіслані роботи і оберуть трійку кращих. Автори цих робіт отримають цінні призи:

І місце – навушники HyperX Cloud Stinger Core;

ІІ місце – клавіатура Trust GXT 285 Advanced і миша Bloody V7M;

ІІІ місце – ігрова поверхня HyperX Fury S Pro NaVi Edition.

Конкурс буде цікавий, в першу чергу, всім любителям змагальних комп’ютерних ігор. Участь у ньому – безкоштовна, у з детальнішими умовами можна ознайомитися тут. Маєте питання? До Ваших послуг поштова скринька організаторів (promo@egamersworld.com)!

Що таке кіберспорт?

Кіберспорт, Еспорт – спортивні змагання з відеоігор. Історія електронного спорту почалася з гри Quake, яка мала режим мережевої гри через LAN або інтернет. Завдяки популярності гри Doom, в 1997 році в США з’явилася перша ліга електронного спорту – Cyberathlete Professional League (CPL). Відтоді з’явилося багато нових ліг із кіберспорту.

Світова аудиторія кiберспорту у 2015 році становила 226 мільйонів людей. А вже у 2019 році прогнозована аудиторія глядачів становить 450 мільйонів.

У кіберспорті себе можуть знайти не тільки гравці, але і представники широкого спектру професій – програмісти, дизайнери, IT-фахівці, фахівці в галузі телебачення, маркетологи, журналісти, спортивні аналітики, фахівці, психологи, медики, фахівці в галузі суспільних відносин, фахівці з туризму та багато інших.

         Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту