Візьми участь у тренінгу та отримай можливість вибороти грант у 15 000 гривень!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Візьми участь у тренінгу та отримай можливість вибороти грант у 15 000 гривень!

28-29 жовтня 2019 року о 9:00 відбудеться тренінг згідно програми «Активні громадяни» за підтримки Британської ради в Україні в Центрі розвитку підприємництва, у приміщенні Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості за адресою: м. Переяслав-Хмельницький, вул. Шевченка 23.

Мова йде про два дні локальних тренінгів, на яких організатори навчать розробляти проекти з можливістю вибороти грант у 15 000 гривень та реалізацією власної ініціативи.

Відомо, що досвідом стосовно написання грантових проектів поділиться Голова правління БО «Фонд громади Березані», учасник мережі РЕГІОНЕТ Алла Новікова.

Після завершення тренінгу всі учасники отримають сертифікат про проходження навчання, який дозволить подати заявку на отримання гранту.

Залишайте заявки на участь, написавши на електронну скриньку fsport@ukr.net (контактна особа – Альона Свириденко) або за номером тел. 045 675 36 91 (контактна особа – Тетяна Гич).

Не прогавте можливості, адже тренінг неодмінно буде корисним для громадських активістів, зацікавлених суб’єктів господарювання та активної молоді, що прагне започаткувати  власну справу або втілювати в життя власні проекти.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту