Не прогавте нагоди виграти боксерські рукавички з підписом Віталія Кличка!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Не прогавте нагоди виграти боксерські рукавички з підписом Віталія Кличка!

ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» безмежно пишається своїми відомими випускниками, та й самі вони, як свідчить практика, ніколи не забувають про свою рідну alma-mater, невпинно линуть до неї, лишаючи по собі приємні згадки та навіть подарунки.

У рамках урочистого відкриття VIII Українсько-польського/Польсько-українського форуму «Освіта для миру» = «Edukacja dla pokoju» до університету завітав наш славний випускник, всесвітньовідомий боксер, нинішній столичний очільник та Герой України Віталій Кличко. Відтак, у ході свого приїзду, він встиг підписати боксерські рукавички, які до Дня Захисника України прес-служба університету хоче подарувати комусь із студентів, викладачів або ж потенційних абітурієнтів університету.

Конкурс проходить з 11 по 25 жовтня 2019 року на сторінці університету в Instagram. Для участі необхідно підписатися на сторінку, вподобати конкурсний допис та неодмінно, протягом конкурсу, розмістити його в сторіз з активним посиланням на сторінку. Крім того, учасникам слід поміркувати та написати у коментарі до допису, яку їх мрію міг би здійснити наш університет (адже Віталій Володимирович у своїй промові говорив саме про мрії) й відмітити двох своїх  друзів – студентів та викладачів, або ж потенційних вступників нашого університету.

Відомо, що результати буде опубліковано на Telegram-каналі університету «Pereiaslav University», тому на нього теж бажано бути підписаним.

У ході прозорого рандомного обрання переможця вже за два тижні, у п’ятницю, 25 жовтня 2019 року, увесь університет дізнаєтеся, до кого буде прихильною доля, та хто отримає цей унікальний подарунок.

Приймайте участь, і нехай пощастить саме Вам!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту