Переяславу – 1112 років: сердечні вітання від університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Переяславу – 1112 років: сердечні вітання від університету

У третю суботу вересня наше славетне, квітуче та енергійне місто відзначає День свого народження. Це наше спільне свято – свято всіх, хто тут народився й виріс, чи приїхав колись, аби залишитися назавжди. Навіть просто відвідавши його, не можна залишитися байдужим до атмосфери, мальовничих краєвидів багатої історії, яка сягає князівських часів, та не звернути уваги на його сучасний невпинний розвиток.

Наше місто у всі часи славилося своїми людьми – щирими, добрими, талановитими й працьовитими. Усі досягнення та здобутки, на які багатий древній Переяслав та наш заклад вищої освіти, як його невід’ємна частинка, складаються з щоденної праці, знань і талантів його жителів, зокрема невтомних педагогів та активної студентської молоді. Тут кожен мешканець з гордістю може сказати «я живу в місті, яке є знаковим історичним, культурним і економічним центром для всієї України».

Тож у цей святковий день від імені керівництва університету, його професорсько-викладацького та студентського колективів, висловлюємо слова щирої вдячності усім мешканцям за любов та вірність рідному місту, невимовний магнетизм якого щорічно притягує сюди тисячі туристів, та вже понад тридцять років стає другою домівкою для всіх, хто приїздить навчатися до нашої альма-матер.

Хочемо аби з кожним роком наше місто ставало ще затишнішим і комфортнішим, його жителі були заможними та щасливими. Зичимо усім нам толерантності, добра та милосердя один до одного.  Нехай нас завжди єднає і гуртує в одну дружню міцну родину не лише один день в році, а й кожен новий день, який ми починатимемо у цьому місті з думкою про те, що сьогодні ми можемо зробити для Переяслава та один для одного, і закінчуватимемо віддаючи собі чіткий результат цієї щоденної наполегливої діяльності.

Нехай у місті завжди панують мир, взаємна повага, довіра та злагода, а в кожному домі – родинний затишок, достаток та любов. Сердечно бажаємо Вам Божого благословення, здоров’я та щастя!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту