Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Стало відомо ім’я першого гостя «Відкритого університету» у цьому семестрі

Ми й не зчулися, як пролетіло не лише літо, а й перші два тижні нового навчального року. Разом із поверненням до стін альма-матер активного навчального процесу та семінарських занять, ми сповіщаємо Вас про старт нового осіннього сезону проекту «Відкритий університет / Open University», який цього семестру чи не щотижня дивуватиме Вас неймовірними гостями, які люб’язно зголосилися поділитися з Вами своїми думками, творчістю та разом з координаторами проекту, Науковим товариством університету і Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності зробити все для того, аби позааудиторне проведення часу в нашому університеті було для Вас так само цікавим та корисним. Кілька годин тому стало відоме ім’я нашого довгоочікуваного і першого в цьому семестрі гостя – це політолог, директор аналітичного центру «Політика», менеджер виборчих та PR кампаній, політичний консультант Микола Давидюк.

Як зробити Україну успішною? Така назва книжки політолога Миколи Давидюка, яку вже 18 вересня 2019 року він представить у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» у рамках партнерського проекту «Відкритий університет / Open University» яке втілює Наукове товариство університету.

Початок – о 13:00 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського.

«Як зробити Україну успішною» – це спроба почати загальнонаціональний діалог, велику суспільну дискусію про те, як зробити Україну успішною. Дати відповідь на просте запитання: а що я можу зробити для успіху країни? Усі герої цієї книжки розуміють виклики, які стоять перед ними та їхньою галуззю загалом. Водночас вони впевнені: потрібно починати з себе, і тоді все вийде, й Україна стане такою, якою ми хочемо її бачити» – каже автор.

Борис Гудзяк: В Україні триває боротьба між тими, хто бачить Україну в негативному світлі, підкреслює її слабкості, просякнуті песимізмом, і тими, хто має сильну візію майбутнього.

Ярослав Грицак: Народів у світі приблизно у 10 разів більше, аніж націй. Тобто шанси на успіх націотворчого процесу дуже низькі – приблизно 1:10. Ми маємо багато прикладів, коли окремі народи зникали безслідно, або розчинялися у чужому національному тілі. Українцям вдалося уникнути одного і другого, і стати повноправною нацією в дуже поганих умовах. Тому українську історію можна і треба оповідати як історію успіху й перемоги.

Відомо, що для того аби написати цю працю, Микола Давидюк залучив найвідоміших представників місцевого самоврядування, безпекового комплексу, мистецтва, економіки та інших – їхні рецепти і стали основою цього збірника.

Команда проекту «Відкритий університет / Open University» запрошує всіх викладачів та студентів університету не тільки прийти на презентацію, а й активно долучитися до діалогу! Також раді будуть бачити активних містян, постійних гостей наших заходів, представників ЗМІ!

[mpc_quote preset=”mpc_preset_24″ layout=”style_2″ background_color=”#ffffff” author_font_preset=”mpc_preset_38″ author_font_color=”#003366″ author_font_size=”20″ author_font_transform=”none” author_font_align=”left” author=”Прес-служба університету” quote_font_preset=”mpc_preset_1″ quote_font_color=”#888888″ quote_font_size=”16″ quote_font_line_height=”1.2″ quote_font_align=”left” icon_type=”image” icon_image_size=”150×150″ icon_image=”15372″ icon_border_css=”border-radius:75px;” icon_padding_divider=”true” icon_padding_css=”padding-left:15px;” padding_divider=”true” padding_css=”padding-top:40px;padding-right:40px;padding-bottom:40px;padding-left:0px;” mpc_ribbon__preset=”mpc_preset_8″ mpc_ribbon__style=”corner” mpc_ribbon__alignment=”top-right” mpc_ribbon__corners_color=”#353535″ mpc_ribbon__font_color=”#ffffff” mpc_ribbon__font_size=”16″ mpc_ribbon__font_line_height=”1.7″ mpc_ribbon__font_transform=”uppercase” mpc_ribbon__font_align=”center” mpc_ribbon__text=”ОПУБЛІКОВАНО” mpc_ribbon__background_color=”#003366″]

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на uhsp.edu.ua. При копіюванні матеріалів порталу для інтернет-видань обов’язковим є пряме та відкрите для пошукових систем гіперпосилання в першому абзаці на цитовану статтю або новину.

[/mpc_quote]

Перейти до вмісту