Не проґавте шанс здобути військову спеціальність без відриву від навчання – продовжено набір до НУОУ імені Івана Черняховського

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Не проґавте шанс здобути військову спеціальність без відриву від навчання – продовжено набір до НУОУ імені Івана Черняховського

У студентів ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» є можливість пройти військову підготовку в 2019-2020 навчальному році у Національному університеті оборони України імені Івана Черняховського, основним напрямом діяльності якого є підготовка фахівців з вищою освітою для Збройних Сил України та інших військових формувань, утворених відповідно до законів України, а також правоохоронних органів та збройних сил іноземних держав.

Терміни приймання документів від кандидатів на навчання продовжено до 20.10.2019 року, а вступні випробування будуть проводитися до 31.10.2019 включно. Вартість навчання із 01.01.2019 року складає 21500 грн. за два навчальні роки. Навчання буде проводитися методом «військового дня» (один день на тиждень погоджений із ЗВО).

Громадяни України, що вже мають рівень вищої освіти не нижче «бакалавра», зможуть (за бажанням) пройти навчання на військовій кафедрі університету методом «одного семестрового збору» (з 01.10.2019 року, терміном 4 місяці).

 На цей час підготовку за програмою офіцерів запасу можуть проходити всі студенти ЗВО денної та заочної форм навчання (юнаки і дівчата, без обмеження спеціальності), придатні до проходження військової служби (згідно висновку військово-лікарської комісії) та які позитивно характеризуються ЗВО.

У прикріпленому листі та на сайті університету Ви зможете ознайомитись з переліком документів, необхідних для вступу на кафедру військової підготовки НУОУ імені Івана Черняховського у 2019 року та іншою додатковою інформацією щодо вступу.

Нагадаємо, що з 2016 року ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди та Національний університет оборони України імені Івана Черняховського підтримують тісну співпрацю, а університет оборони надає студентам нашого університету додаткові освітні послуги, зокрема можливість навчання на військовій кафедрі.

Видається, для тих, хто мріє стати достойним продовжувачем славетних традицій вітчизняного війська, сучасний військовий освітній і науковий заклад Національний університет оборони України імені Івана Черняховського – ідеальний вибір!

Інформацію розміщено на правах партнерства

Перейти до вмісту