Виявили бажання удосконалити англійську? Поспішайте укласти договір!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Анонси > Виявили бажання удосконалити англійську? Поспішайте укласти договір!

На початку літа ми вже розповідали Вам про Курси мовної підготовки ДВНЗ «Переяслав-Хмельницького державного педагогічного університету імені Григорія Сковороди» метою яких є надання можливості вивчати англійську мову (чотири рівні володіння мовою: з початкового до просунутого A1, A2, B1, B2) та сприяти більш повному задоволенню потреб здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників нашої альма-матер у високоякісній мовній освіті й удосконаленні мовної і комунікативної компетенції слухачів курсів, підтримці міжнародної академічної мобільності.

Поспішаємо повідомити, що ті хто виявив бажання відвідувати Курси мовної підготовки у період з 28 по 30 серпня 2019 року повинні укласти договір про надання освітніх послуг. Відомо, що відповідно до укладених договорів буде сформовано групи і розклад занять.

Крім того, слухачі, які виявили бажання навчатись за рівнями А2, В1, В2 повинні пройти тестування для встановлення рівня володіння іноземною мовою, яке відбудеться 28 серпня о 12:00 в 102 аудиторії (І корпус).

Зверніть увагу, що для навчання за рівнем А1 проходити тестування не потрібно – відразу укладайте договір.

З організаційних питань та питань укладання договорів звертатись до Зленко Алли Миколаївни +38 (097) 758-40-85 (312 ауд., кафедра документознавства).

Прес-служба університету

Перейти до вмісту