Вітання з нагоди 28-ої річниці Незалежности України

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання з нагоди 28-ої річниці Незалежности України

24-го серпня 1991 року український народ назавжди змінив свої думки та погляди. Свідомі громадяни, які хотіли свободи та незалежності, стали стимулом для могутньої плідної праці заради кращого майбутнього нових поколінь, миру та добробуту кожної людини в нашій країні.

Дорога університетська родино!

Щиро вітаємо Вас із визначним святом – Днем Української Незалежності! Бажаємо Вам успіхів і плідної праці на благо українського народу.

Ми – держава. Міцна і велика. З великим запасом стійкості. Нам не 28 років. За нами стоїть тисячолітня історія нашої держави – Київської Русі. З давніх часів українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Але історичні умови складалися так, що на українській землі довго панували народи-сусіди. Та попри все українці боролися за свою свободу, і вже п’ять років продовжують це робити у ході чергового етапу національно-визвольної боротьби проти східного окупанта.

Сьогодні наша країна, наш славетний народ святкує вже 28-му річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія українців – бути господарями на своїй прекрасній землі. Нехай це свято додасть Вам наснаги і творчих здобутків в ім’я процвітання нашої незалежної Батьківщини. Хай вічно майорить над нами великий стяг свободи, який захищає наші війська та наші серця. Нехай не міліє джерело віри, надії й любові до України!

Слава Україні!

Перейти до вмісту