Найтепліші вітання з нагоди Дня народження Тараса Юрійовича Нагайка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найтепліші вітання з нагоди Дня народження Тараса Юрійовича Нагайка

Сьогодні, 23 серпня 2019 року, День народження святкує кандидат історичних наук, керівник навчально-наукового Центру усної історії ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», завідувач науково-дослідного відділу історичного краєзнавства НІЕЗ «Переяслав» Тарас Юрійович Нагайко.

Дорогий Тарасе Юрійовичу!

Усі Ваші колеги та студенти надсилають Вам найщиріші привітання та найтепліші побажання з нагоди особливого Дня у Вашому життєвому календарі. Нехай кожен Ваш день, повсякчас, буде сповненим радістю, добрим сміхом та любов’ю! Будьте безмежно щасливі кожну хвилину свого життя, доброго Вам здоров’я! Зичимо, аби Ви неодмінно досягали найвищих результатів у всьому і ніколи не знали розчарувань!

Сердечно бажаємо величезних професійних успіхів та подальшого наукового зростання, щоб Ваші творчі ідеї лилися рікою і втілювалися в реальному житті. Любові і розуміння Вам як на роботі, так і в родині.

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту