Вітання Тетяні Миколаївні Кузьменко в День її народження

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Вітання Тетяні Миколаївні Кузьменко в День її народження

8 серпня 2019 року свій день народження відзначає неймовірно світла та чарівна жінка, консультант психолого-медико-педагогічної консультації університету, психолог університету, старший викладач кафедри менеджменту освіти і практичної психології педагогічного факультету університету Тетяна Миколаївна Кузьменко.

Дорога і надзвичайно мила Тетяно Миколаївно!

У один з кращих днів у Вашому річному календарі ми дякуємо Вам за невтомну і клопітку працю на благо нашого закладу вищої освіти, адже  Ви були є і залишаєтеся справжнім лікарем сковородинівських душ, не залишаєте без уваги і любові своїх близьких, колег та студентів, дозволяєте своїм мріям збуватися, а своїй душі посміхатися.

Відтак, бажаємо аби робота не відбирала багато сил і нервів, щоб й у діяльності, і у своїх справах завжди було легко розплутувати клубок будь-яких проблем. Нехай всі Ваші мрії і задуми збуваються, а Ваш оптимізм насправді виявиться реалізмом. Бажаємо, щоб Ваші життєві сходи мали надійні поручні здоров’я, а кожна сходинка була вкрита червоною доріжкою слави і добробуту.

Зичимо йти щасливою дорогою і допомагати іншим знаходити такий шлях. Успіхів Вам, а також чудового стану і тіла, і душі, і фінансів, і справ. Будьте здорові, енергійні, бадьорі і завжди з хорошим настроєм! Хай скрізь буде лад і гармонія!

Ваші колеги та студенти

Перейти до вмісту