І знову вигідні вакансії для студентів нашого університету!

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Працевлаштування > І знову вигідні вакансії для студентів нашого університету!

Робота шкільного педагога – складна, емоційно виснажлива, насичена. Вона вимагає величезної концентрації, відповідальності, вміння бачити себе зі сторони, поваги до дітей. І головне – вона вимагає, щоб психологічно людина була налаштована на спілкування з дітьми, проте якщо ви любите дітей і вам подобається спостерігати за розвитком маленької людини, то ця робота саме для вас!

У Дмитрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Києво-Святошинського району Київської області потрібен вчитель математики на повне тижневе навантаження.

Вимоги: вища педагогічна освіта, відсутність шкідливих звичок, самодисципліна, відповідальність, пунктуальність.

Крім цього, Дмитрівська школа потребує практичного психолога (1 ставка).

Умови роботи: Офіційне працевлаштування; 5-денний робочий тиждень.

Обов’язки: Брати участь у здійсненні освітньої, виховної роботи, спрямованої на забезпечення всебічного особистісного розвитку дітей, збереження їх повноцінного психічного здоров’я; проводити психолого-педагогічну діагностику готовності дитини до навчання в періодїї переходу з однієї вікової групи до іншої; розробляти та впроваджувати розвивальні, корекційні програми навчально-виховної діяльності з урахуванням індивідуальних, статевих, вікових особливостей різних категорій дітей.

Контактні телефони: +38 (097) 2919737 – директор Христина Дмитрівна Сідакова; + 38 (068) 3366052 – заступник директора Оксана Миколаївна Гальчук

Сайт закладу освіти: dmytrivka.e-schools.info ; E-mail: dmytrivskazosh@ukr.net. Успішного працевлаштування!

Інформацію надано Відділом освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності

Перейти до вмісту