Щирі вітання з нагоди ювілею Анни Валеріївни Рожкової

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щирі вітання з нагоди ювілею Анни Валеріївни Рожкової

Сьогодні, 9 липня 2019 року, ювілей святкує провідний фахівець відділу міжнародних зв’язків ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Анна Валеріївна Рожкова.

Дорога Анно Валеріївно!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, особистого людського щастя, життєвої наснаги та радості, здобуття нових вершин у Вашій діяльності. Нехай доля буде прихильною до Вас, дарує яскравий успіх й щедрі результати, а у Вашому житті завжди будуть квіти, сюрпризи, хороші події, удача та везіння!

Нехай у справах будуть супутниками енергійність, цілеспрямованість та справедливість, а оптимізм, удача і стійкість духу ніколи Вас не покидають. Зичимо, щоб доля завжди була прихильною до Вас та Вашої родини, а кожен новий день дарував приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки, щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних, а Вашого серця ніколи не торкнулася тінь розчарувань.

З повагою, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту