Найтепліші слова вітань з нагоди Дня народження Максима Андрійовича Левченка

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Найтепліші слова вітань з нагоди Дня народження Максима Андрійовича Левченка

Сьогодні, 5 липня 2019 року, День народження святкує випусковий редактор сайту та мультимедійних платформ відділу освітнього менеджменту та профорієнтаційної діяльності, почесний член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», людина-позитив, спілкування з якою для кожного є однозначно цікавим, пізнавальним й незабутнім, Максим Андрійович Левченко.

Дорогий Максиме Андрійовичу!

У цей чудовий день бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, сімейного благополуччя, розширення кола друзів, гострого пера, сміливих проектів та наполегливості в досягненні нових висот на ниві журналістики, і не тільки.

Нехай доля завжди буде прихильною до Вас. Зичимо творчих успіхів, високих злетів, реалізації найсміливіших задумів та планів, адже Ви – надзвичайно креативна і талановита особистість. Хай робочі дні завжди будуть вдалими і ніколи не заважають Вашому особистому життю.

Ви – дійсно вправний фахівець, і водночас товариська, хороша людина, тож нехай ці Ваші якості завжди будуть справедливо винагороджені повагою від оточуючих, підтримкою друзів, турботою рідних та здійсненням найзаповітніших мрій!

Зі щирою повагою, професорсько-викладацький, студентський колективи та
Наукове товариство студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених університету

Перейти до вмісту