Щирі вітання з нагоди Дня народження Оксани Анатоліївни Ковтун

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щирі вітання з нагоди Дня народження Оксани Анатоліївни Ковтун

Сьогодні, 19 червня 2019 року, День народження святкує кандидат педагогічних наук, доцент, керівник відділу міжнародних зв’язків, заступник декана педагогічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» з міжнародної роботи Оксана Анатоліївна Ковтун.

Дорога Оксано Анатоліївно!

Нехай ваша нелегка, але така важлива справа цінується, шанується і щедро винагороджується. Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров’я та життєвої наснаги, професійних успіхів та особистих творчих досягнень, сімейного щастя, злагоди та добробуту у Вашій оселі! Нехай здійсняться усі заповітні мрії, а будь-які повороти долі завжди відкривають лише нові обрії майбутніх перспектив. Щастя Вам, радості, добра і благополуччя!

Нехай кожен день, проведений в улюбленому університеті, наповнює серце втіхою і натхненням, нехай завжди у Вас знаходяться сили і впевненість для підкорення нових вершин. Чудових Вам можливостей і щасливих миттєвостей, цікавих подій і плідної роботи, веселих посмішок і вірних товаришів!

З повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту