«MoPED» у Переяславі: третій заключний день тренінгів та семінарів для викладацького складу університету

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > MoPED > «MoPED» у Переяславі: третій заключний день тренінгів та семінарів для викладацького складу університету

12 червня 2019 року в стінах ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», у рамках реалізації міжнародного проекту програми ЄС Erasmus+ КА2 №586098-ЕРР-1-2017-1-UA-ЕРРKA2-CBHEJP «Модернізація вищої педагогічної освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED», добіг до свого завершення третій день навчальних тренінгів та семінарів для викладачів університету.

У середу естафета проведення тренінгів на тему «Активне навчання» перейшла кандидату історичних наук, доценту, заступнику декана філологічного факультету з навчальної роботи Василю Дударю.

 Учасники розглянули спектр методів активного навчання, які було запропоновано використати під час створення концептуальної мапи навчального курсу. Слід відмітити, що учасники тренінгу відмінно з ним впорались, визначивши, які саме з них вони зможуть використати задля досягнення прогнозованих результатів навчання під час своєї професійної діяльності.

На цьому серія тренінгів та семінарів для викладачів нашого університету у рамках реалізації міжнародного проекту програми ЄС Erasmus+ КА2 №586098-ЕРР-1-2017-1-UA-ЕРРKA2-CBHEJP «Модернізація вищої педагогічної освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED» цього літа завершилася. З нетерпінням очікуватимемо її продовження вже у новому навчальному році.

Прес-служба університету

Перейти до вмісту