«Speed dating» як можливість гарно провести час та завести цікаві знайомства

Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Новини > «Speed dating» як можливість гарно провести час та завести цікаві знайомства

28 травня 2019 року, на стадіоні ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» відбувся «Speed dating», або ж швидкі знайомства формату міні-побачень, організованих Студентською Радою університету з метою ближче познайомити сковородинівців одне з одним.

Одна з учасниць експрес-знайомств студентка природничо-технологічного факультету Ольга Чубик ділиться своїми враженнями: «Захід цілком залежав від організації, яка була на досить високому рівні. Спілкування дуже зблизило людей, які проявили бажання завести нові знайомства, на основі духовних, естетичних і творчих інтересів. «Speed dating» пройшов успішно, було ретельно сплановано його підготовку та розважальну програму. Я задоволена, що мала змогу взяти в цьому участь!»

А ось який відгук про захід надав студент фінансово-гуманітарного факультету Ярослав Созонюк: «Як на мене, участь у «Speed dating» для мене стала чудесною можливістю з користю провести час, познайомитись з новими людьми, почерпнути якісь нові знання та надихнутися на нові звершення. Навіть сама атмосфера приязності між учасниками спонукала до наших таких невимушених, і той же час конструктивно-продуктивних бесід».

У свою чергу ще одна учасниця, студентка природничо-технологічного факультету Іванна Сидорчук, додає: «Від заходу я отримала виключно позитивні емоції. Незважаючи на те, що прийшло мало людей, це був хороший вечір. Було цікаво познайомитися з іншими людьми, дізнатись про їхні інтереси, тим паче, для мене в новинку захід такого плану. Після розмов ми співали душевних пісень під гітару у той час як над нами поступово заходило сонце – це надало неабиякої атмосферності вечору»

Видається, чи не всі бажаючі студенти з різних курсів та  факультетів, мали можливість можливість відпочити від щоденних турбот, знайти нових друзів, а, можливо, і не лише друзів, проявити себе, поласували солодощами, насолодились живою музикою під гітару, підспівати улюбленим пісням, отримати нові, цікаві знайомства та масу позитивних емоцій. Переконана, ви вже чекаєте на нову зустріч у рамках цього формату!

Аліна Нестерук

Перейти до вмісту