Університет Григорія Сковороди в Переяславі > Публікації > Вітання > Щирі вітання з нагоди ювілею Олександра Петровича Реєнта

Сьогодні, 10 травня 2019 року, свій ювілей святкує доктор історичних наук, професор (за сумісництвом) кафедри загальної історії, правознавства і методик навчання ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», голова Національної спілки краєзнавців України, заступник директора Інституту історії Національної академії наук, член-кореспондент Національної академії наук України, Заслужений діяч науки і техніки, Почесний краєзнавець України, багатогранна людина та науковець за покликанням Олександр Петрович Реєнт.

Дорогий Олександре Петровичу!

Від душі зичимо Вам цікавих фактів і неймовірних відкриттів, добрих знаків і прекрасних ідей, безсумнівної удачі і великих цілей, доброї радості і благополучної діяльності. Зичимо, аби Ваша робота приносила радість і задоволення, щоб історія не стояла на місці і відкривала все нові кордони, щоб у житті було щастя, достаток і удача.

Нехай Ваше минуле складається з історично важливих моментів і веселих спогадів, нехай Ваше справжнє радує цінними знахідками та щасливими посмішками, нехай майбутнє готує для Вас багато цікавого і хорошого. Нехай в житті буде багато захоплюючих історій, нехай історія світу і людства завжди наповнює Вас натхненням, силами і впевненістю для звершення чогось грандіозного.

Засвідчуємо Вам свою глибоку повагу та вдячність за величезний внесок у науковий поступ нашого закладу вищої освіти і багаторічну плідну співпрацю.

З повагою  ректорат, професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Перейти до вмісту